Patty Brard emotioneel, huilt op televisie: ‘Dit is echt verschrikkelijk’

Patty Brard is emotioneel geraakt tijdens haar optreden in de tv-show Koffietijd. Ze werd daar verrast met een videoboodschap van haar dochter Priscilla Nasi. “Dit is verschrikkelijk.”

Patty Brard © RTL

Lange tijd hebben Patty Brard en haar dochter Priscilla Nasi met elkaar overhoop gelegen, maar sinds drie jaar is alles weer pais en vree. Ze zijn destijds herenigd in het appartement van Evert Santegoeds en hebben daar hun moeder-dochter-relatie hersteld. “Mijn dochter werkt bij Dierenopvang Amsterdam”, vertelt Patty nu in Koffietijd.

Beklemmend

Patty vindt het mooi dat Priscilla daar werkt. “Eerst al vrijwilliger en nu heeft ze er een vaste betrekking. Daarnaast maken we ook een sieradenlijn met z’n tweeën en het is zó leuk om met je dochter te werken. Ik hou ervan en je hebt ook lekker een excuus om te zeggen: ‘We hebben een meeting!’ Nou, dan móet ze komen! Hahaha.”

Hoe gaat hun contact? “In het begin dachten we dat we de tijd dat we niet bij elkaar zijn geweest moesten inhalen. Dat was beklemmend voor Priscilla. Ik wilde gewoon weer moeder zijn, maar zij was natuurlijk tien jaar ouder. Zij had in die tijd ook haar eigen leven opgebouwd, dus ik moest leren loslaten en zij moest weer wennen aan een bemoeial in haar leven natuurlijk. Hahaha.”

Videoboodschap

Het doet Patty goed dat ze weer met elkaar praten. “Ik kreeg daarnet nog een appje van: ‘Heel veel succes bij Koffietijd mama, ik hou van je. Gaan we deze week wat leuks doen?’ Dan denk ik: één appje per dag en dan ben ik de gelukkigste vrouw van Nederland. Ik ben echt zo gelukkig met d’r.”

Presentatrice Quinty Trustfull komt vervolgens met een verrassing. “Niet alleen een appje, want we hebben ook een verrassing voor je.”

Patty: “O, nee, niet weer mij aan het janken!”

Patty in tranen

Priscilla zegt vervolgens in een videoboodschap: “Ik wilde even zeggen dat ik heel erg trots op je ben, dat je het zo goed doet. Van Shownieuws naar je make-up-lijn, naar Kruidvat en onze sieradenlijn. Je doet het allemaal maar! En daar mag je zelf heel erg trots op zijn. Ik hou heel erg veel van jou.”

Het levert een huilende Patty op. Loretta Schrijver: “Ah, je bent ontroerd. Ja, die lieve meid!”

Patty: “Ja, dit is echt verschrikkelijk. Mijn make-up! Het zijn ook tranen van blijdschap. Zó fijn dat ze gewoon werkt en dat ze d’r schouders eronder zet, dat ze haar creativiteit kwijt kan. De liefde voor die beesten die we met elkaar gemeen hebben. Dat je zó close daarvan kan worden.”

Fragment

De emotionele Patty:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zou u Patty Brard wel eens willen zien op prime time?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen