Emma Heesters bezorgt Guido den Aantrekker fikse tik op vingers

Guido den Aantrekker heeft aan de desk van Shownieuws een tik op de vingers gekregen omdat hij neerbuigend deed over de carrière van Emma Heesters. “Pak je research er weer bij!”

Emma Heesters en Guido den Aantrekker © SBS 6

Emma Heesters heeft een succesvolle muzikale carrière, maar is meer in het nieuws vanwege haar geruchtmakende relatie met Wesley Hoedt. De twee zijn officieel uit elkaar gegaan na een lange periode van geruchten over zijn promiscue gedrag, maar nu worden ze weer met elkaar gespot door spionnen van juicekanalen.

Samen naar New York

Nu ze een of ander liedje te promoten heeft staat Emma weer voor elke camera, maar wordt ze ook voor elke camera gevraagd naar die geruchten. Story-baas Guido den Aantrekker in Shownieuws: “Het ging uit en wat denk je? Ineens is hij bij een optreden van haar gesignaleerd. (…) Ze zouden ook samen in New York zijn geweest.”

Dat is wel verdacht, vindt Guido. “Dus wij hebben haar daarnaar ook nog even over doorgezaagd.”

Emma ontkent alles

Emma ontkent alles. “Het is heel grappig hoe mensen daar op komen, want ik heb hem zelf niet gezien, dus… Nee.”

De verslaggeefster: “Heb je hem niet gezien? Hij was er echt toch, met die oranje of rode…”

Emma: “Nee, dat was niet Wesley. Nee. (…) Mijn liefdesrelatie met Wesley is gewoon over en dat ben ik zelf op mijn manier aan het verwerken. Privédingen bespreek ik gewoon in privésferen en dat wil ik voor de rest ook niet in de media gaan verkondigen ofzo.”

Zien ze elkaar wel? “Natuurlijk. Het is altijd goed om op goede voet uit elkaar te gaan. Ik heb ook helemaal geen zin in drama.”

Jonge meisjes

Guido vindt dat de 27-jarige Emma niet zoveel noten op haar zang moet hebben voor een ‘jong meisje’. “Wel heerlijk die jonge meisjes die dan gaan zeggen: ‘Ik wil hier verder niet over praten!’ Dan denk ik: laten we eerst maar eens een keer een mooie carrière maken en dan zien we wel verder.”

Presentatrice Airen Mylene schrikt ervan: “Nou!”

Fotograaf William Rutten: “Nou, ze heeft toch wel een flinke carrière, hoor.”

Anouk Smulders protesteert ook: “Nou ehhh….”

Guido: “Dat duurt wel wat langer.”

Streng

Airen geeft Guido een flinke tik op de vingers. “Ho, ho, ho, Guido! Ho, ho, ho. Ik vond dat je goed bezig was met research, maar je mag je research er weer bij pakken.”

Guido: “Wat ben je streng vanavond.”

Wat vindt Yvonne?

Tot slot: wat vindt Yvonne Coldeweijer van de ontkenning van Emma? “Uhm ok dus je bent als vrienden samen naar New York gegaan?” Dit gedrag is zo herkenbaar voor veel meiden! Vriendinnen die niet los kunnen komen van hun ex en er smoesjes omheen lullen, maar stiekem nog met hem afspreken. We have seen it all. 😂”

“Maar uiteindelijk; de enige tegen wie je niet eerlijk bent is jezelf. 🙏”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen