Mattie Valk vindt zijn gezicht heel afgeleefd: ‘Opeens veel ouder’

Mattie Valk vindt het jammer dat zijn gezicht er tegenwoordig wat meer afgeleefd uitziet dan voorheen. “Ja. Ik vind dat ik snel oud ben geworden. Dat vind ik gewoon.”

Mattie Valk © RTL

De ochtendshow is voor radio-dj’s het meest prestigieuze moment van de dag om een uitzending te maken, maar als je om 6.00 uur klaar moet zitten, dan moet je er natuurlijk nog een stuk vroeger uit. Mattie Valk al helemaal, want hij woont in Rotterdam en de studio van Qmusic zit in Amsterdam. En dat kun je inmiddels wel aan hem afzien, zegt hij zelf.

Snel oud geworden

Mattie kijkt regelmatig naar zijn oude foto’s, bekent hij op Qmusic. “Ja. Ik vind dat ik snel oud ben geworden. Dat vind ik gewoon. Dat vind ik echt. Ik kijk dan naar een jaar of vijf à zes geleden ongeveer.”

Co-host Marieke Elsinga: “Beschrijf even de emotie en het gevoel wat het bij je losmaakt.”

Mattie: “Dat ik gewoon denk: zag ik er nog maar zo uit. Had ik maar dat huidje. En het gekke is, je weet natuurlijk: over vijf à zes jaar kijk je naar foto’s van vandaag en denk je exact hetzelfde. Daar kan ik mezelf mee troosten, maar ik vind het wel hard gaan. Dat vind ik gewoon. Heb jij dat niet?”

Marieke wél tevreden

Marieke is juist wél tevreden over hoe ze er nu uitziet. “Nou, ik kijk naar foto’s van tien jaar geleden en dan denk ik: ik zie er nu knapper uit. Ik ben nu 36 en toen 26. Ik vind gewoon dat ik een leukere stijl heb, ik ben iets slanker dan tien jaar geleden, mijn wenkbrauwen zitten beter.”

Mattie: “Dat ben ik eens. Alleen als je puur kijkt naar mijn gezicht, dan zit er wel veel in. Er is geleefd…”

Marieke: “Is dat erg? Ik vind dat niet zo erg. Jij gaat er altijd zo slecht op.”

Mattie: “Nou, ik ga er niet per se slecht op, maar ik zie er graag wat jonger uit.”

Instagram

Mattie met zijn matties:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Mattie Valk krijgt een nieuwe concurrent op 538: Tim Klijn. Wie hoort u liever?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen