Aran Bade staat open voor VI, fans niet enthousiast: ‘Opzouten!’

Aran Bade staat open voor de positie van bargast in de kijkcijferhit Vandaag Inside, maar de fans van het programma reageren daar heel negatief op. “Het is niet voor wijven!”

Raymond Mens en Aran Bade © RTL

Vandaag Inside-prominent Raymond Mens zat gisterenavond aan de talkshowtafel van Eva Jinek, net als RTL Boulevard-verslaggever Aran Bade. Ze staan op de socials met z’n tweeën op de foto. “Samen met m’n oude studiemaatie! En aan Vandaag Inside: hij komt graag een keer aan de bar over Gordon vertellen”, schrijft Raymond.

Aran aan de bar?

Aran die aan de bar aanschuift om over Gordon te praten? De VI-mannen weten in elk geval wie hij is. René van der Gijp lachte vorige week aan tafel: “Volgens mij, maar dat weet ik niet helemaal zeker, neemt Aran Bade het ook heel serieus. Hij staat elke avond te kwispelen bij RTL Boulevard natuurlijk, zo blij is hij dat hij er staat.”

Dat enthousiasme van Aran ontgaan ook Johan Derksen niet, maar hij is minder enthousiast: “Ze zien het als een primeur, maar ik denk dat iedereen zó moe is van Gordon, dat niemand er een minuut korter door slaapt.”

VI-fans negatief

Vandaag Inside-fans reageren onder een tweet van het programma negatief op de eventuele komst van Aran. “Ik haak af. Wil niks meer over die Gorden weten of horen. Alleen hij geniet ervan”, zegt ene Sjon.

Frank: “Weer een reden om niet te kijken. Leuk programma, maar als ze zulke gasten gaan uitnodigen dan pas ik.”

Alwin: “Alleen zit niemand daar op te wachten, anders keken we wel naar Boulevard.”

‘Opzouten!’

Robert is nog een stuk feller. “Nee! Die Aran is een heel vervelend ventje met zijn geouwehoer. Opzouten!”

Fes: “Boeit niemand wat. Begint op zo’n gossip-programma voor wijven te lijken.”

Roland: “Blijf dan maar weg, zit niemand op te wachten en stop toch eens met deze aandachtstrekkende snuifkoker een podium te geven. Doodzwijgen en oprotten naar Dubai.”

Tweet

De tweet van Vandaag Inside met daaronder de negatieve reacties:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Aran Bade als bargast in Vandaag Inside: doen of niet doen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen