Verrassend: Danny Froger vindt nepokritiek op Noa Vahle onterecht

Danny Froger, de zingende zoon van René Froger, vindt de nepokritiek op de dochter van Linda de Mol onterecht. Volgens hem is er helemaal niets aan te merken op Noa Vahle.

Danny Froger en Noa Vahle © RTL

Geestig: de ene nepobaby springt in de bres voor de andere nepobaby. Danny Froger vindt het onterecht dat Noa Vahle kritiek krijgt omdat ze haar televisiebaantje puur en alleen te danken heeft aan haar beroemde moeder Linda de Mol. “Zij is gewoon hartstikke goed”, zegt hij in weekblad Party.

Danny reageert

Kansengelijkheid is een steeds belangrijker thema. Mensen zien het als oneerlijk dat kinderen van BN’ers allerlei prominente baantjes krijgen, puur en alleen omdat hun vader of moeder bekend is. Kinderen uit ‘gewone’ gezinnen studeren misschien veel harder, en hebben misschien veel meer talent, maar ontberen een gouden kruiwagen.

Danny vindt dit echter geen probleem. “Heel eerlijk: ja, zij kent mensen in het televisiewereldje. Dat is handig, want die mensen herkennen wel het talent. Over mij is ook weleens gezegd dat ik mijn zangcarrière aan mijn bekende vader te danken heb.”

Kruiwagen

Wat zegt Danny dan? “Wat ik erop te zeggen heb, is dat ik wel overal neergezet kan worden door mijn pa, maar ik zal toch echt nog steeds zelf moeten zingen. Als je zelf niet presteert, heeft het geen zin om een kruiwagen te hebben. Bij Noa is dat precies hetzelfde.”

Hij vervolgt: “Haar moeder kan haar pushen tot ze een ons weegt, maar als Noa zelf niet presteert, blijft daar niets van over en word je ook snel afgeschoten. Ik vind het kruiwagenverhaal over Noa volledig onterecht, want volgens mij hoor je alleen maar positieve verhalen over wat zij doet.”

Gewone peupel

Het is het standaardargument van nepobaby’s: ‘We hebben toch talent!’ Dat is echter helemaal de discussie niet. Die gaat namelijk over kansengelijkheid en niet over talent.

Danny is niet onder de indruk van de mening van het onbekende gepeupel. “Ik maak me er nooit zo druk om als ik Henk123, Kees456 of Ria789 zie staan. Ik denk: laat maar gaan.”

Het is nog niet duidelijk of weekblad Party met een follow up komt over Noa’s nepocarrière. Wellicht hebben de zoontjes van Wendy van Dijk, Jeroen van der Boom en Dries Roelvink ook nog een mening.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat de kritiek op nepobaby's moet stoppen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen