Samantha Steenwijk krijgt klap van liefje Maxime Meiland: ‘Heftig’

Samantha Steenwijk krijgt in de nieuwe biografie van Maxime Meiland een flinke sneer. Haar geliefde Leroy Molkenboer blijkt namelijk een hekel aan de zingende blondine te hebben. “Heftig.”

Maxime Meiland, Samantha Steenwijk en Leroy Molkenboer © SBS 6, RTL

De nieuwe biografie van Maxime Meiland is uit en de afdeling close reading van Shownieuws is er ontzettend druk mee. De showrubriek onthulde al dat de realityster in haar boek pittige uitspraken doet over BN’ers als Badr Hari en Waylon en nu blijkt dat ook Samantha Steenwijk een hoop drek over zich heen krijgt.

Sneer aan Samantha

Bart Ettekoven, de voormalig baas van de Weekend die tegenwoordig fulltime BN’ers becommentarieert in Shownieuws, zegt in het SBS 6-programma: “Er zijn wel wat verschillende mensen waar zij ook naar uithaalt.”

Topfotograaf William Rutten: “En dat werkt wel natuurlijk, want wij hebben het er nu ook weer over.”

Paparazzovrouw Anouk Smulders: “En dat ze ook zegt dat Leroy het niet zo op heeft met Samantha Steenwijk. Dan denk ik: ja, dat je voor jezelf praat is één ding, maar ik ben benieuwd of Leroy…”

Ongemakkelijk

William onderbreekt Anouk: “Die krijgt haar nog wel eens voor de camera straks.”

Hij wijst erop dat Leroy een cameraman is. Bart: “Dat zal ook nog wel eens voor een ongemakkelijk momentje kunnen zorgen. Maar Maxime heeft nog niets gehoord van alle mensen over wie ze wat heeft geroepen in haar boek. Ik verwacht ook niet dat Waylon en Badr gaan reageren eerlijk gezegd.”

Voor het geld

Waarom gaat Maxime in haar boek zo tekeer tegen al die BN’ers? Presentatrice Airen Mylene: “Er is kritiek geweest dat ze het boek alleen maar zou schrijven voor geld, toch?”

Bart: “Dat heeft haar wel gestoken. Wat dat betreft… Als je uitdeelt, moet je natuurlijk ook kunnen incasseren.”

Anouk: “Zo’n opmerking is natuurlijk ook zo makkelijk. Dat is het eerste dat mensen vaak uit jaloezie zeggen.”

Eerlijk zijn

Volgens William is het gewoon een feit. “We kunnen toch ook wel eerlijk zijn? Een boek schrijf je toch niet om er niet aan te verdienen? Je kunt dat verhaal ook bij Jinek aan tafel vertellen. Natuurlijk schrijf je een boek om eraan te verdienen. Daarvoor hoef je je toch niet te schamen?”

Bart: “Ja, natuurlijk. Ik denk dat iedereen die een boek schrijft hoopt dat het veel verkocht wordt, toch?”

En Story-baas Guido den Aantrekker een paar uitzendingen eerder: “Laten we niet roomser zijn dan de Paus: dit gaat natuurlijk gewoon om geld. Werkelijk alles gaat om geld bij de Meilandjes.”

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen