Peter Gillis eist Talpa-breed verbod op ‘de ex van Peter Gillis’

Peter Gillis eist een Talpa-breed verbod op het aanduiden van Nicol Kremers als ‘de ex van Peter Gillis’. Hij dreigt daarover zelfs met een rechtszaak tegen Shownieuws, meldt Patty Brard.

Nicol Kremers, Patty Brard, Bart Ettekoven en Peter Gillis © Friso Keuris, Shownieuws

Nicol Kremers zat gisterenavond laat met een vooraf opgenomen interview in de uitzending van Shownieuws, omdat ze wederom een webshop met intieme speeltjes heeft gelanceerd. “Ik ben inderdaad een megasuccesvrouw. Vandaar ook nu meteen het eigen bedrijf”, aldus de ‘Familie Gillis: Massa is Kassa’-bekendheid met een bloedserieus gezicht.

Ton voor Nicol

De realityster is een beetje de vrouwelijke Ferry Doedens geworden, want zij verdient tegenwoordig ook haar geld met vulgaire fotootjes op OnlyFans. Hoeveel ze ermee verdient? “Je moet denken aan de eerste maand ergens rond een ton. Dit is echt een goede stap voor mij geweest, de juiste keuze voor mij geweest.”

Nicol is er hartstikke trots op, maar niet iedereen denkt er volgens Patty Brard zo over. “Niet iedereen is trots, want wij hadden vanavond haar ex Peter Gillis aan de telefoon en wij mogen haar niet meer de ex van Peter Gillis noemen van Peter Gillis.”

Rechtszaak

Collega Bart Ettekoven is daar verbaasd over. “Maar zij is toch zijn ex?”

Patty: “Ja, daarom.”

Strafrechtadvocate Natacha Harlequin: “Want anders? Wat dan?”

Patty: “Ja, dan gaat hij een advocaat inschakelen en dan gaat hij het hogerop zoeken binnen Talpa.”

Presentatrice Airen Mylene: “Natacha kijkt niet heel erg onder de indruk.”

Niet onder de indruk

Patty: “Ik ben zelf ook niet onder de indruk, want als iemand je ex is, is het gewoon je ex. Hoe zeer je dat ook niet wil. Het is gewoon de ex van Peter Gillis, Nicol.”

Deskundige Leontien van Moorsel plagend: “Volgens mij is het z’n ex, toch?”

Patty plagend: “Ik denk dat het de ex van Peter Gillis is.”

Bart: “En als zij zo doorgaat is hij dadelijk de ex van Nicol, want dan streeft ze hem voorbij in inkomen.”

Slagroom

Het verbaast de sterren van Shownieuws overigens ten zeerste dat Nicol nu al een ton per maand binnenharkt met haar vulgaire fotootjes en filmpjes. Vooral omdat ze nog niet all the way gaat. “Ik heb nog geen blote borst gezien. Een beetje slagroom erover en klaar is Kees”, aldus Patty.

Natacha verbijsterd: “Ik doe het helemaal fout! Ik had gewoon met die slagroom ehhh, de haren los… Ik doe het helemaal fout!”

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen