‘Monique Westenberg lijkt netjes, maar ze kan ontzettend schelden’

Monique Westenberg uit zich in de media altijd uiterst beheerst, maar achter de schermen kan ze volgens Yvonne Coldeweijer flink tekeergaan. Ze doet een boekje open over hun onderlinge contact.

Monique Westenberg en Yvonne Coldeweijer © RTL

Een klein half jaar geleden bleek dat Monique Westenberg lange tijd een soort opperspion was van Yvonne Coldeweijer. De juicekoningin onthulde destijds, na een publieke sneer van Monique, dat ze een behoorlijke periode met haar in contact heeft gestaan. “Meid, ik heb hier 54 screenshots van gesprekken tussen jou en mij!”

Scheldende Monique

RTL Boulevard hing na die onthulling direct aan de lijn bij Yvonne, maar ze besloot er verder niet over uit te wijden. Nu, dik vijf maanden later, komt de achterklapduivel met meer details over hun onderlinge contact.

Ze vertelt op haar juicekanaal: “In de tijd van André junior met Soel heb ik Monique wel eens gesproken inderdaad. Kan je zeggen: ze lijkt zo beschaafd, maar die meid kent d’r scheldwoorden hahaha. Begreep het ook wel in die tijd, over wat haar werd aangedaan.”

‘Ze leek me echt cool’

Yvonne had aanvankelijk nog een zwak voor Monique. “Zij leek me echt cool. Ze zei ook dat ze hem nooit meer terug wilde. Vond haar echt een sterke vrouw en was ook trots op haar hoe ze zich er doorheen sloeg. Daarom is mijn mening over haar nu gedraaid.”

Tegenwoordig is Yvonne vrij negatief over ‘Mo’, omdat ze de misstappen van André continu vergeeft. “Je hoeft haar blijkbaar nog niet eens 100 procent terug te willen, maar half half is ook goed. Dan gaat de deur alweer open. Herken die stoere chick niet meer! Alles voor de villa blijkbaar. Zonde!”

‘Koop je eigen villa’

Monique blijft bij André, omdat ze nog altijd in de door hem betaalde villa woont, denkt Yvonne. “Ik kan er niks aan doen, maar ik heb gewoon een hekel aan vrouwen die overduidelijk voor het geld gaan”, zegt de juicediva, die ook wijst op de gevallen Bibi Breijman en Jaimie Vaes. “Verdien je eigen geld en koop je eigen villa.”

Ze vervolgt: “Ga eens voor een man waar je echt respect voor hebt en hij voor jou. Een man moet voor een vrouw zorgen, maar met steun en support. Niet met geld.”

Videoland-bruiloft

Komt er nog een Videoland-bruiloft tussen André en Monique? “Dat was haar voorwaarde om weer samen te komen. Hij heeft haar beloofd van wel, maar zegt tegen anderen van niet. Daarom hoor je altijd wisselende berichten en moet je dus Hazoloog zijn om deze te ontcijferen.”

Monique overschat zichzelf een beetje, vindt Yvonne. “Bij haar is het nog meer naar d’r bol gestegen. Gedraagt zich als de prinses, maar waarvan? Van Desperadoland. Gelukkig weten we allemaal hoe deze fase heet: hoogmoed komt voor de val.”

Liefdesreünie

André bevestigde vorige week op Radio 538 dat hij weer samen is met Monique. “Luister, Monique is de liefde van mijn leven. Honderd procent. Ik hou van haar, heel veel, en zij van mij. Ik hoef geen andere vrouw en zij wil geen andere man. Ja, het is wel exclusief, ja. We blijven wel apart wonen.”

En of ze gaan trouwen? Voor de camera van De Telegraaf: “Ik weet het niet. Misschien op een dag wel. Als het zo goed blijft als het nu is, zou ik het heel graag willen ja.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Waarom denkt u dat Monique Westenberg zich steeds zo laat vernederen door André Hazes jr.?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen