Johan Derksen kotst op ‘arrogante’ Beau-gast: ‘Wát een kwalletje’

Johan Derksen heeft zich dood geërgerd aan het optreden van het 20-jarige acteertalent Walt Klink in de talkshow van Beau van Erven Dorens. “Wát een kwalletje eerste klas!”

Johan Derksen en Walt Klink © SBS 6

Walt Klink heeft voor flink wat beroering gezorgd met zijn optreden in de talkshow van Beau van Erven Dorens. De jonge acteur, die een bijrolletje heeft gescoord in een of andere Amerikaanse serie, kwam namelijk ietwat arrogant over. Het gesprek verliep zó ongemakkelijk dat Beau opvallend snel doorging naar het volgende item.

‘Fries kwalletje’

Het is gewoon een ‘snotaapje uit Friesland’, reageert Johan Derksen in Vandaag Inside. “Die heeft in een paar lullige kinderseries gezeten in Nederland en nu in een duistere serie van Kiefer Sutherland en daarin heeft hij een bijrolletje. Ik denk: Jack Nicholson zit daar. Dat jochie had een air, joh.”

Die Walt loopt volgens Johan nú al naast zijn schoenen. “Alsof hij al een heel hoop van die Gouden Kalven op de schoorsteenmantel had staan. Wát een kwalletje eerste klas!”

Misselijk

Beau presenteerde Walt alsof hij hét nieuwe Nederlandse exportproduct is. “Beau zit hem maar te voeren, want die presenteert hem dan als een grote ontdekking voor de Amerikaanse markt en hij sprak zo goed Amerikaans. Nou ja, kom op zeg. Dat jochie heeft een bijrolletje gehad en die gedraagt zich heel misselijk.”

Volgens René van der Gijp was ‘dat ventje’ heel nerveus. Johan: “Ik vond dat hij zich misselijk gedroeg.”

Ongemakkelijk

Filmkenner René Mioch vindt ook dat Walt het niet goed gedaan heeft. Hij reageert in Shownieuws: “Het was een beetje een ongemakkelijk gesprek. Na 3,5 minuut werd hij al afgevoerd.”

Een talkshowoptreden is toch iets anders dan je tekst opdreunen. “Dat is het lastige als acteur zeg maar. Je bent heel goed als acteur in de film en je bereidt je voor op de rollen, maar dan moet je in een tv-programma gaan zitten en dan wordt er eigenlijk van je verwacht dat je een beetje jezelf bent en dat je die serie goed verkoopt.”

Dat is dus niet echt gelukt.

Niemendalletjes

Walt zat in dezelfde uitzending als de directeur van Tata Steel. Dat interview was nog veel erger, vindt René van der Gijp. “Dat is gewoon Beau’s ding niet. Hij is voor de niemendalletjes met Acda en De Munnink. Daar is hij veel beter in en daar voelt hij zich ook wat meer op z’n gemak.”

VI-tafelgast Rutger Castricum: “Ik heb hetzelfde als René. Ik heb er met stijgende verbazing naar zitten kijken, omdat ik dan vind dat Beau op dat moment zijn werk niet doet.”

Johan: “Maar waarom denk je dat hij naar Beau wil? Want daar zit je veilig!”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Beau van Erven Dorens deze jongen tegen zichzelf in bescherming had moeten nemen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen