Irene Moors wekt onrust: ‘Die vrouw moet worden opgenomen!’

Het is nu zo’n anderhalve week geleden dat Irene Moors zich echt he-le-maal liet gaan op televisie. Geshockeerde kijkers zagen haar rammen op een sjoelbak. Gaat het allemaal wel goed?

Irene Moors © RTL

Privé-sterjournalist Jan Uriot heeft ernstige twijfels over de toestand van Irene Moors. Hij is verbijsterd over het gedrag dat ze heeft vertoond als kandidaat in de Marieke Elsinga-flop Alles is Muziek. Het leek wel alsof Irene een beetje was doorgedraaid: op een gegeven moment liep ze rammend op een sjoelbak door het beeld.

Irene opgenomen?

Jan denkt dat Irene een beetje de weg kwijt is geraakt nu ze al jaren geen werk om handen heeft. “Wat is er met Irene Moors gebeurd? Wat is er in haar gevlogen?”, vraagt hij zich af in de Telegraaf-rubriek Wat Vindt Jan.

Het is volgens Jan serieus zorgwekkend. “Wat Irene daar staat te doen op die sjoelbak… Het is toch krankzinnig? Je zou dan toch zeggen dat deze mevrouw moet worden opgenomen of niet dan?”

Infantiele televisie

Het is überhaupt onbegrijpelijk dat deze Marieke Elsinga-show het levenslicht heeft gezien, vindt Jan. “Dit is voor kinderen, maar toch niet voor volwassenen? Dit is toch infantiel waar we naar zitten te kijken? Meestal komen dat soort formats uit Korea, Japan of China weet je wel.”

Hij vervolgt: “Ik weet niet wie dit verzonnen heeft, maar je moet hier toch niet aan mee willen werken aan dit soort dingen? Net als dat ballonnengevalletje met Leontine ter Braak, ehh Leonie ter Braak. Dan denk ik van: wat een onzin.”

Kritiek op Peter

Peter van der Vorst is de zenderbaas van RTL 4, maar die zien we tegenwoordig bijna nooit ergens meer. Jan vraagt zich af of het allemaal wel goed gaat met hem.

“Wat is er aan de hand met die zender dan? Wat denkt Peter van der Vorst? Ze zijn met kinder-tv bezig op een tijdslot voor volwassenen. Ik vind dit niet goed.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Irene Moors zich voor schut heeft gezet met die sjoelbak?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen