Bridget Maasland vindt pension Meilandjes veel en veel te duur

Bridget Maasland vindt het nieuwe Meilandjes-pension Code Rosé veel en veel te duur. Gasten moeten gemiddeld zo’n 200 euro per nacht betalen en dan ook nog minstens twee nachten blijven.

Meilandjes en Bridget Maasland © William Rutten, RTL

Een nachtje logeren in het nieuwe pension van de Meilandjes in Noordwijk? Dat kunnen alleen mensen met een goedgevulde portemonnee. Voor een minimumverblijf van twee nachten ben je voor de meeste kamers over de 400 euro kwijt. En de hele website van het pension straalt uit dat de gasten vooral niet te veel moeten verwachten.

Geen interactie

Het is self service, benadrukken de Meilandjes op de site van het pension. “In de borrelhoek zijn meerdere etenswaren en dranken te vinden. Deze kunt u zelf scannen en betalen met behulp van ons kassasysteem”, staat er bijvoorbeeld.

En ook: “We kiezen ervoor om de interactie met onze gasten tot een minimum te beperken, omdat we willen dat ze zich thuis voelen.”

Tv-kenner Rob Goossens vindt met name dat laatste hilarisch. Hij giert in de BLVD Podcast: “Hahahaha.”

‘Martien? Nee, Leroy!’

Alleen bij het ontbijt helpt er elke dag een Meilandje mee in de bediening. “Zij willen die gasten wel tegenkomen, maar ook niet de hele dag”, concludeert Luuk Ikink.

Rob: “Nee, ze willen de gasten helemaal niet tegenkomen, maar ze weten dat ze er niet onderuit komen.”

Luuk: “Het lijkt me wel vervelend. Je komt daar naartoe en je hoopt dat Martien er is en wie is er dan bij het ontbijt? Leroy. Dat lijkt me vervelend.”

‘Heel veel geld’

Bridget Maasland vindt het pension belachelijk duur. “Laten we eerlijk wezen: er wordt nu gezegd dat het voor twee nachten is, maar het is natuurlijk nog steeds héél veel geld om even ergens te verblijven waarvan je niet weet hoe het eruit komt te zien.”

Luuk: “Ja. Wat je nou precies boekt is onbekend, want als je naar de site gaat zijn er niet echt foto’s van de kamers ofzo. Als ik iets boek, dan ga ik via Booking.com altijd even kijken hoe de kamer eruitziet.”

Bridget: “Ja, maar ik denk dat het bij hen voornamelijk op naam gaat, toch? Dat je het idee hebt dat je bij de Meilandjes komt.”

Luuk: “Dat kan wel eens tegenvallen, want het is een ‘boutique service hotel’.”

Komkommerschijfjes

Ook Rob vindt het te duur. “Ja, dat vind ik ook. En dan zeggen ze van: ‘Het contact tot een minimum beperken.’ Ja, ho eens! Als je zóveel geld uitgeeft, dan wil je gewoon met twee komkommerschijfjes op je ogen op je bed gaan liggen en dat alles voor je gedaan wordt, toch? Dan wil je toch niet zelf naar een koelkast waar je een pasje tegenaan moet houden?”

Bridget: “Self service! Dan ga ik wel lekker naar een hotel waar dat allemaal voor me wordt gedaan. Het is een pension, hè? Voor een pension vind ik het ook hoge bedragen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

De Meilandjes verhuren hun self-service kamers voor zo'n 200 euro per nacht. Is dat het waard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen