Wendy van Dijk gebasht door spionnen van Yvonne: ‘Zo chaggie!’

Wendy van Dijk, presentatrice van programma’s op SBS 6, wordt behoorlijk onder vuur genomen op het juicekanaal van Yvonne Coldeweijer. “Ze loopt altijd chaggie door Nigtevecht!”

Wendy van Dijk © William Rutten

Het is een vaste rubriek op de juicekanalen: mensen die hun negatieve ervaringen met BN’ers delen. Yvonne Coldeweijer heeft ook weer een rondje gedaan en komt opvallend veel slechte verhalen over Wendy van Dijk tegen. De presentatrice zou in het echt helemaal niet zo leuk zijn als ze zich in haar lachende-mensenblad en op televisie voordoet.

‘Rustig, Wendy!’

Wendy wordt door een van de spionnen van Yvonne neergezet als een chagrijnige trien. “Wendy van Dijk is in d’r eigen woonplaats (Nigtevecht, red.) ook tegen iedereen chaggie. Ze wil met niemand praten en als ze praat is het altijd slecht. En ze scheurt met haar Porsche of met de Defender van haar man door de straten waar kinderen spelen en oversteken.”

Dat is niet best, giert Yvonne. “LOL Wendy rustaaagh. 🤣”

Boos en geïrriteerd

Chagrijnig gedrag van Wendy? Een andere spion kan zich er alles bij voorstellen. “Ik was een aantal jaren geleden op Ibiza, en had gelezen in een boekie dat een restaurant in San Rafael haar lievelingsrestaurant was. Ze woonde vlakbij het dorpje, geloof ik. Ook stond in het boekje dat je beter kon reserveren, want ’s avonds is het meestal ramvol.”

Deze spion had gereserveerd en scoorde een tafeltje buiten bij de ingang. “Komt Wendy met man en kinderen en (schoon)ouders in gestrekte draf het restaurant binnen, en eiste een flinke tafel van de eigenaresse. Maar vol is vol, dus ook voor madam. Daar was ze niet van gediend, en liep met haar gezelschap boos naar buiten.”

Wel sportief

Wendy keek toen heel geïrriteerd naar deze spion. “De volgende dag heb ik haar nog een Twitter-bericht gestuurd, dat het eten verrukkelijk was en jammer dat alles vol was. Daar reageerde ze trouwens wel sportief op, door te zeggen dat het leven soms mee- en soms tegenvalt en wenste mij nog een gezellige vakantie.”

Een andere spion heeft eens naast Wendy in het vliegtuig gezeten, terwijl ze toevallig haar lachende-mensenblad las. “Ze zei: ‘Vind je het leuk?’ Daarna zei ze: ‘Zullen we straks anders even een foto maken?’ Waarop ik zei: ‘Jaa’.”

Ego strelen

Die belofte is Wendy aan het eind van de vlucht nagekomen. “We hebben de foto’s gemaakt! Dus toen vond ik d’r gewoon heel normaal en aardig.”

Yvonne: “Hahaha dat komt omdat je haar ego hebt gestreeld.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen