Eva Jinek vraagt Rob Kemps naar massale kritiek: ‘Hele bakken!’

Rob Kemps keek van links naar rechts, maar zag ze nergens: kijkers die zijn talkshow De 10 Vragen te pruimen vonden. Hij werd er gisterenavond mee geconfronteerd in de talkshow van Eva Jinek.

Eva Jinek en Rob Kemps © RTL

Het is evident dat Rob Kemps bij de start van zijn tv-carrière wel wat meer begeleiding had kunnen gebruiken. De entertainer leek met voormalig tv-grootheid Matthijs van Nieuwkerk aan zijn zijde een hele grote te gaan worden in Hilversum, maar hij tekende bij SBS 6 en speelt daar nu het manusje van alles.

Rob en zijn oortje

Rob laat zich werkelijk óveral voor lenen, zelfs voor dingen die hij helemaal niet kan. Zo was hij vlak na de jaarwisseling te zien met een serieus interviewprogramma: De 10 Vragen. En omdat hij dus niet kan interviewen, werd Antoinnette Scheulderman ingeschakeld om hem via een oortje van alles in te fluisteren.

Het heeft Rob, die toch al onder vuur lag vanwege zijn woedeaanvallen, veel imagoschade bezorgd. Hij werd werkelijk van álle kanten bekritiseerd, maar met name Angela de Jong en Johan Derksen waren kritisch. Volgens de Vandaag Inside-ster kan Rob sowieso maar beter stoppen met tv: “Ze hebben nu alles met hem geprobeerd.”

Eva rakelt rel op

Eva Jinek rakelde het relletje over De 10 Vragen gisterenavond op in haar talkshow, waar Rob te gast was. “Heel veel van wat jij doet verandert in goud. Laatst heb je een programma gemaakt op tv, De 10 Vragen, en toen kreeg je een bak met kritiek. Heeft dat je verrast?”

Rob reageert quasi-nonchalant: “Nee, natuurlijk niet. ‘O ja, moet je dat óók nog doen?!’ Ja, nou ja, ik werd ervoor gevraagd en ik had er zin in, en dan doe ik het. Als je het leuk vindt, dan kijk je, en als je het niet leuk vindt, dan kijk je niet.”

‘Kijk dan niet!’

Eva: “Je weet dat het gaat gebeuren en tóch is het anders als het gebeurt, Rob.”

Rob: “Ja, kijk, iedereen mag natuurlijk vinden… Als je Snollebollekes niets aan vindt, dan moet je niet komen, en als je De 10 Vragen niet leuk vindt, dan moet je niet kijken. Dan moet je naar Jinek kijken of naar Radar of naar een ander leuk programma. Ja, ik vind het leven ook wel echt te kort om je daar druk over te maken.”

Hij vervolgt: “Natuurlijk is het leuker als je complimentjes krijgt. Dan wil je het van de daken schreeuwen. Maar het is echt niet zo dat ik nu ehhh…”

Geluksvogel

Eva: “Nee, natuurlijk niet, maar denk je wel nu van: ik zou het niet zo snel weer doen, een interviewprogramma? Gewoon omdat je er geen zin in hebt dat er op die manier gereageerd wordt?”

Rob: “Nee, want dan zou je het laten voor de reacties. Ik ben een geluksvogel, want ik kan doen wat ik leuk vind, en dan moet je dat ook doen. Er zijn heel veel mensen die echt iets moeten ’s morgens om half zeven, maar ik heb zóveel geluk. Dan blijf ik altijd kiezen wat ik leuk vind.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Heeft u het gevoel dat Rob Kemps goed om kan gaan met kritiek?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen