John van den Heuvel aangevallen door Johan Derksen: ‘Hypocriet’

John van den Heuvel krijgt een flinke sneer te verwerken van Johan Derksen. De Vandaag Inside-ster vindt dat de Telegraaf-journalist hypocriet gedrag vertoont. “Hij heeft Marco Borsato opgehangen!”

John van den Heuvel en Johan Derksen © SBS 6

Wilfred Genee begon gisterenavond in zijn kijkcijferhit Vandaag Inside over mediacollega John van den Heuvel. Er zit volgens de presentator een boek aan te komen over de misdaadjournalist. “Nu we toch over de criminele wereld praten: over John van den Heuvel komt er een boek uit, begreep ik?”

Johns vetes

Volgens Johan Derksen klopt dat inderdaad. “Ja, dat begreep ik. Bas van Hout is met een boek bezig over John van den Heuvel, want John blijkt in die wereld niet al te goed te liggen.”

Daarop Wilfred weer: “Zeker niet bij Bas van Hout. Die hebben nogal een vete met z’n tweeën.”

Johan: “Ja, die hebben nogal een vete, maar John schijnt nog wel meer vetes te hebben, want ik schrok er ook wel een beetje van dat Royce de Vries onlangs nog zei van: ‘Ik wil mijn hele leven nooit meer wat met John van den Heuvel te maken hebben.’ Dan denk ik: dan zit daar wel iets goed mis.”

Sneer van Johan

Het is spannend wat voor boek het gaat worden, vindt Johan. “Ik weet niet wat Bas van Hout voor een ingangen heeft en waar hij over beschikt, maar hij is bezig met een boek over John van den Heuvel.”

Zelf is Johan ook niet alleen maar positief over de RTL Boulevard-deskundige. “Het enige dat mij bij John van den Heuvel tegenstond is dat hij alles bekendmaakt en alles in De Telegraaf gooit, behalve als z’n collega in de problemen zit bij De Telegraaf. Dan wordt er geen letter over geschreven.”

Mick van Wely

Wilfred: “Je bedoelt Mick van Wely? Met dat grensoverschrijdend gedrag?”

René van der Gijp: “Die werkt weer.”

Johan: “Dat vind ik wel normaal, maar dan moet je niet hypocriet zijn, hè? Kijk, hij heeft Marco Borsato al opgehangen voordat het OM een uitspraak gedaan heeft.”

Tafelgast Valentijn Driessen: “Ik heb John even gebeld, maar hij zegt: ‘Met dat boek is hij volgens mij al vier jaar bezig.’ Daar wist hij al van, alleen dat boek is nog nooit uitgekomen en dat zal denk ik ook nooit uitkomen.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen