Sylvia Geersen prikkelt Marc-Marie Huijbregts: ‘Hoezo nou weer?!’

Sylvia Geersen, bekend van de Videoland-hit De Bachelorette, zorgt voor ergernis bij Marc-Marie Huijbregts. “Dan denk ik weer van: oehhh, dat is een gevaarlijk standpunt, Sylvia, let nou op…”

Sylvia Geersen en Marc-Marie Huijbregts © JPF Photo, RTL

Ze is te zien als dé hoofdpersoon in De Bachelorette: Sylvia Geersen. Ze was niet direct enthousiast toen ze gevraagd werd, vertelt ze in de Beau Monde. “Nee. Met daten had ik geen ervaring. En hoe zou het moeten met mijn arm? Daar zitten gigantische littekens. Ook kan ik de vingers van mijn linkerhand niet goed spreiden.”

Hartstikke sneu

Van die uitspraak schrikt Marc-Marie Huijbregts wel een beetje, zegt hij in de podcast die hij met Aaf Brandt Corstius maakt. “Toen dacht ik: dat wist ik helemaal niet van haar.”

Collega Aaf: “Heeft ze een ongeluk gehad?”

Marc-Marie: “Nee, nu blijkt dus dat zij een heel nare relatie had met iemand en die heeft haar een keer geduwd in glas.”

Aaf: “Ach, wat zielig.”

Marc-Marie: “Hartstikke zielig! Dat vind ik zo erg dat je daar dan nog…”

Aaf: “Terwijl: mensen zien dat waarschijnlijk niet eens, maar ja… Ik snap wel dat je daar heel zelfbewust over bent.”

Gevaarlijk standpunt

Sylvia vertelt in dat interview ook over wat voor soort man ze zoekt: “Een actieve man die me met respect behandelt. Maar ook een sterke man, een échte man die me op mijn plek kan ­zetten. Ik heb dat nodig, want ik neig weleens door te draven. Noem het ouderwets, maar ik zie een man als het hoofd van de familie, wil een man voor wie ik ontzag voel.”

Dat stelt Marc-Marie dan weer teleur. “Dan denk ik weer van: oehhh, dat is een gevaarlijk standpunt, Sylvie, let nou op… Ja, Sylvia… Waaróm?!”

Aaf: “O ja, dat willen die mensen altijd. ‘Tegengas geven’ enzo. Waarom moet iemand je op je plek zetten de hele tijd?”

Marc-Marie: “Ongelooflijk.”

Handen en tanden

Het is ook raar dat Sylvia een man met ‘verzorgde handen en tanden’ zoekt, vindt Aaf. Zij zegt: “En de rest mag gewoon helemaal onder de modder zitten?”

Marc-Marie: “Ja, dat mag helemaal onder de poep zitten, maar de handen en de tanden moeten oké zijn. Maar waarom moet je toch altijd op je plek worden gezet?”

Aaf: “Wil zij dan achter een soort aanrecht gedirigeerd worden ofzo? Die vrouw heeft toch gewoon een hele carrière en alles?”

Marc-Marie: “Ik begrijp er helemaal niks van. Bij Lang Leve De Liefde zie je dat ook heel vaak, maar ‘op m’n plek zetten’ vind ik gewoon…”

Hordes mannen

Aaf: “Ga je zelf lekker op je plek zetten!”

Marc-Marie: “Je kent je plek toch wel?”

Aaf: “Ja, of niet, en wees daar blij mee. Ik vind het heel vreemd, maar goed: misschien trekt ze er echt hordes mannen mee aan, dat kan.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Sylvia Geersen wil op haar plek gezet worden. Inderdaad irritant?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen