Roy Donders-baby eerste drie jaar niet geblurd: ‘Maar daarna wel’

De kersverse papa Roy Donders is van plan om zijn dochtertje Romi alleen de eerste drie jaar te laten zien op Instagram en televisie. Daar wil hij haar gaan blurren, net als veel andere BN’ers.

Roy Donders © TLC

Het is een struggle voor BN’ers die hun hele leven etaleren op Instagram: breng je je kinderen nou wel of niet in beeld? Als die kinderen later ouder zijn, zijn ze misschien helemaal niet zo aandachtsbelust als hun ouders. Maar als je ouders je je hele leven hebben laten zien op Instagram, dan is er voor hen geen weg meer terug.

Blurbaby

Roy Donders heeft de bevalling van zijn vriendin verkocht aan een tv-zender. Ze kiezen op dit moment dus nog niet voor een blurbaby. “Michelle en ik hebben besloten om haar wel te laten zien, maar we weten nog niet voor hoelang dat zal zijn. Misschien alleen de eerste twee, drie jaar”, legt hij uit in de Weekend.

Hoe is hij op die leeftijdsgrens gekomen? “De eerste jaren verandert een baby nog zóveel. Je herkent een kind van zes niet meer als die baby van drie weken oud, dat is dan een totaal ander kind.”

Gezichtje

Wellicht wil Roy het gaan doen als André Hazes en Monique Westenberg: wél je kind in beeld brengen, maar dan niet het gezichtje. “Ik wil niet dat als onze dochter acht jaar is, ze door heel Nederland wordt herkend. Dus ik denk dat we tegen die tijd haar gezichtje zullen gaan blurren op foto’s die we op social media plaatsen.”

De bevalling van zijn vriendin is over anderhalve maand te zien op televisie, bij TLC. “Bij mij is altijd: wat you see is what you get, dus we gaan heel ver met filmen, kan ik zeggen. Hoe ver? We laten gewoon alles zien. Ze zullen ook in de bevallingskamer zijn, maar het moet wel chic blijven.”

Huispakchic.

Instagram

Het dochtertje van Roy en zijn vriendin:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

BN'ers die hun kinderen etaleren op Instagram: prima of onkies?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen