Jaimie Vaes goed klaar met Yvonne: ‘Maak je druk om je kleertjes!’

Jaimie Vaes, de mishandelde ex-vriendin van Lil Kleine, baalt ervan dat ze nog altijd op het hakblok ligt bij Yvonne Coldeweijer. “Jezus vrouw, maak je druk om je kleertjes!”, briest ze.

Jaimie Vaes en Yvonne Coldeweijer © YouTube

Het is nu dik een jaar geleden dat Jaimie Vaes contact zocht met Yvonne Coldeweijer om in het geheim een filmpje door te spelen waarop te zien is hoe ze mishandeld wordt door haar toenmalige geliefde Jorik Scholten, beter bekend als Lil Kleine. Inmiddels staat Yvonne niet meer aan haar kant en is er een soort vete ontstaan tussen beide vrouwen.

Sterrengedrag

Yvonne plaatste van de week juice over het vermeende sterrengedrag van Jaimie. Ze zou te laat zijn aangekomen bij een vlucht en toen haar middelvingers hebben opgestoken naar het personeel van Transavia.

Daar klopt echter helemaal niets van, laat Jaimie nu weten in een boze story op Instagram. “Wanneer houdt het nou een keer op, de leugens en verzinsels over mij? Om mij bewust in een slecht daglicht te plaatsen? Je afgunst lijkt bijna op ongezonde jaloezie, vriendin.”

Kleertjes

Het verhaal rammelt volgens Jaimie aan alle kanten. “Ik zou m’n middelvinger hebben opgestoken naar Transavia-personeel en een vliegtuig hebben laten wachten? Ik was afgelopen weekend gewoon in Nederland en heb ook geen een vlucht gemist. Er is ook geen VIP-service vanuit Ibiza Airport, laat staan dat ik m’n middelvingers op ga steken.”

Zo is ze helemaal niet, benadrukt Jaimie. “Nog nooit ben ik respectloos omgegaan op deze manier met wie dan ook. Wat een nare vrouw ben je toch, Yvonne. Het begint te lijken op propaganda om mij in een kwaad daglicht te zetten. Jezus vrouw, maak je druk om je kleertjes. Die hebben je aandacht harder nodig”, zegt ze, wijzend op Yvonne’s kledinglijn.

Vermoeden

Jaimie vindt dat het moet stoppen. “Begint vermoeiend te worden dit. Iedere keer hoop ik dat we liever voor elkaar kunnen zijn, maar jij voedt alleen maar haat. Dit moet stoppen! We hebben allemaal even kunnen genieten van je highlights over mijn ellende… Hoe ver wil je nog gaan?”

Yvonne reageert in een story op de rant van Jaimie. “De ex van Lil Kleine heeft een heel verhaal gepost over dat mijn juice niet klopt. Ik had namelijk gepost dat zij afgelopen weekend vanuit Ibiza met VIP-service te laat was aangekomen bij de gate en dat de cockpit daar schijt aan had en gewoon vertrok, waarop zij haar middelvinger heeft opgestoken.”

Niet scherp

Het klopt dat dit niet helemaal is hoe het gegaan is, geeft Yvonne toe. “Nou blijkt dus dat de spion niet helemaal scherp had opgelet. 😂 Het ging namelijk over de vlucht van Amsterdam naar Ibiez. 😂 Mijn spion biedt zijn nederige excuses aan. Verder is het verhaal honderd procent waar.”

“Zo werd haar reisje naar Ibiez helaas door haar neus geboord en moest ze verplicht gaan feesten in ons koude kikkerlandje. Life sucks. ☔️”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Heeft u gevoelens van sympathie voor Jaimie Vaes?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen