Gerard Joling onthult: ‘Hierom zat ik zo lang niet in Vandaag Inside’

Gerard Joling onthult waarom hij zo lang afwezig is geweest bij Vandaag Inside. Volgens de zanger had zijn management er te veel gedoe mee. “Die moesten een week lang alles rechttrekken!”

Gerard Joling © SBS 6

Er is weer een nieuwe Gerard Joling-single uit en daarom zat de zanger gisterenavond aan de bar van Vandaag Inside. Tijdens de uitzending brak hij een aantal keer in toen de VI-mannen in gesprek waren met hun tafelgast Hugo de Jonge, en aan het eind mocht hij dan eindelijk zijn nieuwe liedje zingen.

‘Waar was je?!’

Het is lang geleden dat Gerard te gast was bij de mannen van VI. Gastheer Wilfred Genee: “Waar was je al die tijd Gerard?”

Gerard bekent: “Nou, waar was ik al die tijd? Ik moet je zeggen: ik hoor heel vaak van mensen van: ‘Geer, wanneer zit je weer in VI?’ Ja, weet je wat dat dan is? Het probleem was een beetje mijn management, die zei: ‘Iedere keer dat je in dat programma hebt gezeten, hebben we ongeveer een week werk om alles weer een beetje recht te trekken.’”

Niet zo druk

Nu kan het wel weer even, aldus Gerard. “Nou, het was nu even een paar dagen niet zo druk, dus ik denk: dan kan ik hier weer in, en dan kunnen ze morgen en overmorgen de boel weer een beetje rechttrekken.”

De zanger begrijpt dat mensen zijn optredens soms wel een beetje veel vinden. “Als ik filmpjes van mezelf terugzie, dan denk ik zelf ook wel eens: misschien ben ik soms een beetje doorgeschoten of was het too much, maar we hebben altijd vreselijk veel gelachen en gezellig.”

Saai met Angela

Gerard liet zich ook nog ontvallen dat hij de woensdagse VI met Angela de Jong een beetje saai vond. “Ik hoop dat we een leukere avond hebben als gisterenavond, want dat vond ik een beetje saai. Kijk, Angela de Jong had hartstikke leuke nieuwe oorbellen, maar daar wordt de avond niet leuker van.”

Met zijn schunnige opmerkingen zorgde Gerard af en toe voor een bulderlach aan tafel. VI-stamgast Raymond Mens twittert: “Ik heb een nieuw doel voor 2023: een keer samen met Gerard Joling bij Vandaag Inside. Blijft toch ook een heerlijke vent 😂🍻”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Gerard Joling: leuke toevoeging aan Vandaag Inside of te nadrukkelijk aanwezig?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen