Gerard Joling (62) wil vriend die ouder is dan 29: ‘Ik zoek niveau’

Gerard Joling wil graag een liefdespartner die ouder is dan 29 jaar, omdat hij gelijkwaardigheid in een relatie belangrijk vindt. “Voor onder de 30 heb ik echt te veel levenservaring.”

Gerard Joling © RTL

Waar Gordon zo’n beetje ieder seizoen een nieuwe jongeman aan de haak slaat, zien we Gerard Joling nooit eens met een vent aan zijn zijde. “Er zijn natuurlijk best wel wat vriendjes gepasseerd de afgelopen jaren, alleen ben ik niet het type dat daar meteen de rode loper mee overgaat, zoals je weet”, zegt hij in de Weekend.

Voor de fame

Gerard gooit die heren ook niet meteen op Instagram, zoals zijn oud-collega dat doet. “Dat sowieso niet”, aldus de zanger, die het overigens gelijk zegt te merken als iemand hem wil daten voor de fame.

Toch blijft Gordon vaak meerdere maanden samen met zo’n knul, maar Gerard lijkt het vooral te houden op onenightstands. “Ik voel het meteen wat iemands intentie is, en soms, als het echt heel leuk is, mag het ook wel om mij gaan. Dan vind ik het niet erg, als ik maar een leuke avond heb, haha!”

29 jaar

In welke leeftijdscategorie zoekt Gerard eigenlijk? “Ik heb wel een leeftijdsgrens, onder de 30 vind ik echt te jong, daar heb ik te veel levenservaring voor. Dan gaat het toch ergens mis, dat zie ik ook om me heen gebeuren. Je moet een beetje op hetzelfde niveau zitten.”

Gerard zoekt niet alleen niveau, maar ook enige geestelijke gelijkwaardigheid. “Alleen, een oudere heteroman vindt het leuk om naar een jong meisje te kijken, dat geldt voor ons natuurlijk ook met jonge jongens.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Er waren plannen voor een datingshow met Gerard Joling. Alsnog doorzetten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen