Emma Wortelboer zet Khalid Kasem op plek: ‘Ze torpedeert hem!’

Emma Wortelboer zet talkshownewbie Khalid Kasem behoorlijk op zijn plek. Zijn gehamer op de relatieve onbekendheid van de nieuwe Songfestival-inzending is volgens haar vrij hypocriet.

Khalid Kasem en Emma Wortelboer © NPO, Jasper Suyk

De Jut en Jul die dit jaar namens ons land naar het Eurovisie Songfestival gaan hebben gisteren in de talkshow Khalid & Sophie hun liedje gepresenteerd. Gastheer Khalid Kasem sprak met zijn gasten uitgebreid over het zingende duo, dat zelf overigens niet aan tafel zat. Hij stipte meermaals aan dat deze Mia Nicolai en Dion Cooper zo onbekend zijn.

Onbekende namen

Khalid vraagt het op een gegeven moment ook aan Emma. “Hoe zit het met jou Emma? Je hoorde die namen voorbijkomen. Dacht je toen van: dat gaat wat worden? Of dacht je ook van: ik ken ze eigenlijk niet?”

Emma ietwat geërgerd: “Ja, natuurlijk dacht ik: ik ken ze niet. Het zou heel raar zijn als ik daar in één keer allemaal ideeën bij zou hebben.”

Emma gevat

Khalid dan tegen Cornald Maas: “Is Duncan Laurence dan ook een soort van sleutel om hier heel veel vertrouwen aan te geven? Deze relatief onbekenden, die nog nooit op zo’n groot podium hebben gestaan?”

Het begint Emma te storen. Ze grijpt in: “Jij bent hier toch ook gaan zitten zonder ervaring?”

Khalid: “Ja, dat is ook gebeurd. Dat klopt, Emma. Het moet ook gebeuren, hè? En op het podium moeten ze dat laten zien.”

Emma: “Ze moeten het gewoon doen.”

Torpederen

Televizier-journalist Jef Willemsen vindt het geestig van Emma. “Boem. Emma ‘als blikken konden doden’ Wortelboer torpedeert de redenatie van Khalid 🙈.”

Wat vindt Emma trouwens van het liedje van Mia en Dion? “Arcade was wel epischer. Dit was niet heel episch. Wat meer voor de radio ofzo.”

Liedje

Het Songfestival-liedje van dit jaar:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Khalid Kasem blijft maar op de onbekendheid van het Songfestival-stelletje hameren. Merkwaardig?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen