Carlo Boszhard (53) kwakkelt met gezondheid: ‘Zorgen over hart’

Carlo Boszhard kwakkelt de laatste tijd behoorlijk met zijn gezondheid. Hij ligt continu plat vanwege zijn zwakke enkel en daarnaast zijn er ook zorgen over zijn hart. “Ik voel de laatste tijd weer druk.”

Carlo Boszhard © RTL

Ook in de sterrenstal van RTL 4 heb je luxepaarden en werkpaarden. Carlo Boszhard behoort tot die laatste categorie: er zijn weinig programmamakers zo bevlogen als hij. Ook thuis heeft hij een drukke periode vanwege een verhuizing en de daaropvolgende verbouwing. Maar wordt het allemaal niet een beetje te veel?

Kermend van pijn

Carlo spreekt in zijn Televizier-column zijn zorgen uit over zijn gezondheid. De 53-jarige presentator schrijft dat hij druk was met klussen in zijn nieuwe woning. “En bam! Daar lig ik, dwars door mijn enkel heen… alweer!”

Het gebeurt vaker en vaker dat Carlo’s stabiliteit serieuze problemen vertoont, terwijl hij nog een relatief jonge man is. “Mijn rechterenkel is instabiel en daar lig ik kermend van de pijn op het afdekzeil. Dat betekent met de been omhoog. Ik ben nu zelf toe aan onderhoud.”

Hartklachten

Het begint volgens Carlo toch wel zorgwekkende vormen aan te nemen. Hij moet steeds vaker plat door zijn enkelklachten. “Een middel voor de enkels is nodig, want drie keer per maand erdoorheen gaan is niet normaal.”

Toch is er één ding dat Carlo nóg meer zorgen baart: eventuele hartklachten. “Ook het hart is in onze familie zwak. Ik voel de laatste tijd weer druk en ook dat is een teken van: stop, rust. Ik ben op een leeftijd dat ik goed naar mezelf moet luisteren en lig dus met het been omhoog.”

Entrevías

Wat doet Carlo als hij met zijn been omhoog ligt? Lekker naar Netflix kijken. Hij deelt een tip met de lezers van zijn column: de Spaanse serie Entrevías.

Carlo: “Doe jezelf een plezier en kijk seizoen 1 en 2 achter elkaar, ga zitten en geniet.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Carlo Boszhard nam jarenlang BN'ers in de maling in De Toffeefee. Tijd voor een terugkeer?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen