Boze Boef vindt Shownieuws triest: ‘Dan weet je dat de haat echt is’

Rapper Boef vindt het buitengewoon sneu dat Shownieuws zijn grootste concert ooit bagatelliseert. De rapper en de showrubriek liggen met elkaar overhoop. “Zo weet je dat de haat real is.”

Rapper Boef © RTL

De relatie tussen rapper Boef en de mensen van Shownieuws is ongelooflijk slecht. Hij werd medio vorige maand compleet belachelijk gemaakt in de showrubriek, omdat bezoekers van zijn huisfeestje blauwe hoesjes om hun schoenen moesten doen vanwege de hygiëne van zijn tapijt. Het programma was erbij, maar staat nu op Boefs zwarte lijst.

Shownieuws’ wraak

Shownieuws lijkt nu wraak te nemen op Boef door een mijlpaal in zijn carrière te bagatelliseren. De rapper gaat zijn ‘grootste show ooit’ geven, maar de showrubriek is niet onder de indruk. “Niet de Arena, niet de Ziggo Dome en ook niet Ahoy… Maar… 😱 ‘Grootste concert ooit’ van Boef blijkt voor 6.000 man.”

Kinderachtig commentaar, vindt het juicekanaal Juice Channel. “Waarom zo minachtend Slownieuws? Omdat Boef heeft gezegd geen interviews meer aan jullie te willen geven? Zijn jullie nou zo op de teentjes getrapt? Hoe dan ook: hij treedt in ieder geval voor meer mensen op dan mensen die een gemiddelde uitzending van jullie afkijken.”

Boef boos

Boef vindt het triest van Shownieuws. “Wow man, Shownieuws, hoe gaan jullie gewoon een show van 6.000 mensen laten lijken alsof het iets kleins is?”, zegt hij in een video. “Dan weet je gewoon dat de haat real is en dat het waarschijnlijk pijn doet dat ik geen interviews geef, maar je kan mij niet van mijn apropos brengen, want ik ben superblij.”

Hij vervolgt: “Heeft jullie pijn gedaan, hè, dat ik geen interviews meer geef? Hoe laten jullie het lijken alsof ik in een schuur optreed voor 30 man? (…) Ik ben superblij als ik AFAS uitverkoop. 6.000 man is heel veel en dat weten jullie stiekem ook. Maar ja, je weet toch: de haat is gewoon real.”

Instagram

Boef over zijn concert:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Heeft Shownieuws wel het recht om lacherig te doen over bezoekersaantallen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen