Sylvie Meis verrast niet met scheiding: ‘Was huwelijk een pr-stunt?’

Sylvie Meis zorgt niet bepaald voor een schokgolf met het nieuws dat ze gaat scheiden van Niclas Castello. “Zouden die minimaal tweeënhalf jaar huwelijk contractueel zijn vastgelegd?”

Sylvie Meis © YouTube

Het huwelijk van Sylvie Meis met Niclas Castello is na tweeënhalf jaar gestrand vanwege hun verschillende levensstijlen. De twee zagen elkaar nooit omdat ze in andere landen wonen en critici twijfelden al geruime tijd over in hoeverre er echt sprake was van liefde. Was dit een écht huwelijk of een pr-verbintenis, waar beiden van hoopten te profiteren?

Mal pr-huwelijk

Story-baas Guido den Aantrekker is sceptisch. “Zouden die minimaal 2,5 jaar huwelijk contractueel vastgelegd zijn geweest, vraagt mijn cynische geest zich dan meteen af”, twittert hij.

Hij vervolgt: “Zeg niet dat ik nooit gewaarschuwd heb qua dit malle pr-huwelijk (met weinig rendement, though). Anyway: gelukkig hebben we de foto’s nog.”

Zijn volger Aaltje daarop: “Ik heb nooit begrepen waar dat huwelijk op gebaseerd was. Er was echt helemaal niets waaruit bleek dat hij gek op haar was. Hij wilde niet eens herkenbaar in beeld op de trouwfoto’s.”

Geen verrassing

Ook Privé-baas Evert Santegoeds is niet verrast, zegt hij in Shownieuws. “Het kwam niet als een verrassing natuurlijk, laten we eerlijk wezen. Ze zagen elkaar echt nooit. Dan kan Sylvie zeggen dat het een modern huwelijk was, maar dat is niet wat zij gewild heeft.”

Hij vervolgt: “Eigenlijk heeft het altijd een moeilijke basis gehad, want hij houdt niet van publiciteit en dan trouw je met een van de meest gefotografeerde vrouwen van Duitsland. Dat was nou niet de perfecte combinatie.”

Vier dagen

Evert heeft nooit vertrouwen gehad in Sylvie’s huwelijk met deze Niclas, die een of andere kunstenaar is. “Het huwelijk duurde vier dagen. Dat is de laatste keer geweest dat ze vier dagen bij elkaar waren. Het was niet helemaal voor het geluk geboren.”

Wilde Niclas zijn marktwaarde verhogen middels dat huwelijk? Het is maar de vraag in hoeverre dat geholpen heeft. “Het is altijd een beetje dubieus geweest. Hij deed altijd voorkomen alsof zijn kunstwerken voor tonnen over de toonbank gingen, maar dat hebben wij nooit kunnen vaststellen.”

Instagram

Sylvie met Niclas:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen