Marlijn Weerdenburg slaat advies Eva Jinek in de wind: ‘Goddank’

Marlijn Weerdenburg heeft het advies van Eva Jinek om zich te concentreren op slechts één tak van sport in de wind geslagen. “Ik moet af en toe nog echt aan die woorden denken.”

Eva Jinek en Marlijn Weerdenburg © RTL

Ze zingt, acteert en presenteert: Marlijn Weerdenburg. Binnenkort staat ze in de theaters met een nieuwe voorstelling en om die reden schoof ze gisterenavond aan in de talkshow van Eva Jinek. “Ze is actrice, musicalster, presentatrice en ook nog eens zangeres: Marlijn Weerdenburg is zo’n beetje de verpersoonlijking van een duizendpoot”, aldus de gastvrouw.

‘Stop ermee, Marlijn!’

Eva onthult dan welk advies ze Marlijn ooit heeft gegeven. “Marlijn, een paar jaar geleden maakte jij een programma over jouw dertigersdilemma en toen ging je in gesprek met allerlei mensen met de vraag: wat moet ik doen met mijn leven?”

Ze vervolgt: “Toen heb je mij gevraagd: ‘Wat zal ik doen met mijn carrière, Eef? Moet ik een keuze maken? Moet ik doorgaan met alle dingen die ik leuk vind?’ En ik heb zó stellig tegen jou gezegd: ‘Stop daarmee, Marlijn. Kies één ding en ga daarin excelleren. Vergeet dat je alles goed kan, kies één ding.’”

Godzijdank

Marlijn: “En ik heb niet naar je geluisterd.”

Eva: “Totaal niet. Godzijdank!”

Medegast Nynke de Jong: “Maar ik vind het niks voor jou, Eva.”

Eva: “Nou, ik dacht: ze kan heel veel, al die dingen, maar als ze iets kiest, dan zal ze daar al haar kracht in kunnen stoppen en dan kan ze alle competitie uitvlakken. Dat was mijn gedachte.”

‘Ik laad mij op’

Marlijn: “Maar ik laad mijzelf op door de diversiteit van de dingen die ik doe, ben ik inmiddels achter.”

Eva: “Ja, jij bent zo iemand die dat kan.”

Marlijn: “Ja, maar ik moet af en toe nog echt aan die woorden denken, dus ik vind het heel grappig dat je het zegt. Ik doe niet wat Eva Jinek zegt!”

Eva: “Nee, ik heb mijn slechte advies geopenbaard en jij jouw zelfstandigheid.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wordt Marlijn Weerdenburg ooit een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Catherine Keyl vindt dat Gordon wel héél erg te koop loopt met zijn nieuwe geliefde. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen