Marlijn Weerdenburg krijgt kritiek op decolleté: ‘En jank niet zo!’

Heel erg rot voor Marlijn Weerdenburg: de DNA Onbekend-presentatrice wordt ineens geplaagd door allemaal gemene mannen. De een bekritiseert haar decolleté, de ander vindt dat ze ‘jankt’.

Marlijn Weerdenburg © Stijn Ghijsen

Marlijn Weerdenburg doet geen vlieg kwaad, maar toch krijgt ze nu twee boze mannen over zich heen. Topcouturier Paul Schulten bekritiseert haar decolleté, terwijl Privé-sterjournalist Jan Uriot vindt dat ze te veel ‘jankt’ op televisie. En dat moet ze volgens hem dus absoluut afleren.

Betere beha

Om te beginnen met Marlijns decolleté: de presentatrice maakte in de herfst haar opwachting op het Televizier-gala en droeg daar een heel gezellige jurk. Ze heeft daar een fotootje van op Instagram gezet. Niets mee aan de hand, zou je denken, maar volgens het deskundige oog van Paul Schulten is dat niet helemaal waar.

Paul wijst er enkele maanden na dato op dat er van alles mis is met haar decolleté. “Marlijn creëert duidelijk een échte Marilyn Monroe-look. Alleen had ik voor een uitdagender decolleté gekozen. Op deze manier wordt de buste enigszins platgedrukt. Dat is jammer. Een betere beha had dat kunnen voorkomen”, zegt hij in de Story.

Jankerd

En wat heeft Jan Uriot dan te zeggen? Hij vindt dat Marlijn het nog niet zo goed doet als presentatrice van DNA Onbekend. “Dit programma is een beetje een invuloefening, want ze leest dezelfde teksten van de autocue als haar twee voorgangertjes. Het is helemaal geen moeilijk programma.”

Hij vervolgt in zijn rubriek Wat Vindt Jan: “Wat wél heel bijzonder is, is dat Marlijn in élke uitzending in tranen uitbarst, maar dat is helemaal de bedoeling niet! Het is de bedoeling dat die mensen die hun vader en moeder gevonden hebben gaan zitten janken! Maar die janken bijna nooit. Ik word er niet warm van.”

Collega Pim Sedee schrikt ervan: “Ahhh. Misschien kan ze zich verbeteren bij een volgend seizoen. Je weet het niet.”

Marlijn is mens

Marlijn zelf is echter niet van plan om zichzelf in een keurslijf te stoppen. “Ik heb mezelf moeten aanleren dat fouten er mogen zijn. Anders wordt het heel braaf en niet levendig. Het mag juist bewegen en vloeien. Ik ben ook maar een mens”, zegt ze in de VARAgids.

De presentatrice weet zelf ook dat er nog heel wat te leren valt: “Ik ben nog steeds aan het opklimmen en het is heel veilig om je sporen te moeten verdienen, om te proberen beter te worden, meer te leren. Maar ik ben er nog niet.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen