Marc-Marie Huijbregts sneert naar Guido den Aantrekker: ‘Riool!’

Marc-Marie Huijbregts deelt een flinke sneer uit aan Guido den Aantrekker. De komediant is niet onder de indruk van het werk dat de Story-hoofdredacteur aflevert. “Het is echt zó negatief!”

Guido den Aantrekker en Marc-Marie Huijbregts © SBS 6, RTL 4

Het mediaruzietje tussen Marc-Marie Huijbregts en Guido den Aantrekker houdt aan. De komediant laat zich in zijn podcast wederom zeer negatief uit over de Story, waarvan Guido de hoofdredacteur is. Er zit in die podcast elke week een rubriekje waarin een roddelblad wordt doorgenomen en dat blad is ditmaal – met tegenzin – de Story.

Teleurstellend

Marc-Marie is niet onder de indruk van Story. “We hebben de Story. Verfrissend en teleurstellend. Ik ben nou altijd weer vergeten wie de eindredacteur is van de Story”, zegt hij in de podcast Marc-Marie & Aaf Vinden Iets.

Co-host Aaf Brandt Corstius daarop: “Was dat niet Guido den Aantrekker? Ik denk dat het helemaal voorin staat.”

Marc-Marie: “Nee, daar staat het niet in. Dat denk ik ook altijd. Meestal zetten ze een stukje neer van de eindredacteur.”

Geen fijn blad

Dan begint Marc-Marie met het bashen van Story. “We hebben het niet zo vaak over de Story, want ik vind het gewoon geen fijn blad. De Privé vind ik dan alle kanten op gaan en ook wel goed nieuws hebben en allerlei dingen enzo, maar dit is eigenlijk allemaal een beetje…”

Hij vervolgt: “En ook over mensen waarvan je denkt: kan het nog íemand iets schelen wat Roseanne en Tom Arnold voor huwelijk hebben gehad? Roseanne Barr. ‘Hollywood-schandalen’ staat er dan.”

‘Holy sh*t!’

Aaf geshockeerd: “Holy sh*t, dat is écht heel oud nieuws. Die zijn toch allang niet meer samen? Dus ze blikken terug op een gescheiden stel? Hahaha.”

Marc-Marie: “Ik vind dus de Story eigenlijk heel erg negatief.”

Aaf: “Je vindt het een beetje een slechtnieuwsblad, hè?”

Marc-Marie: “Ja, het is een slechtnieuwsblad. Jij zei dat het van Guido den Aantrekker is.”

Aaf: “Ja, het staat hier. Guido den Aantrekker.”

Negatieverig

Marc-Marie: “Nou, dat snap ik ook wel. Het is een beetje een soort negatieverig. Hier over de erfenis van Jan des Bouvrie (…) en Jack Spijkerman ‘grijpt mis bij een vrijage in het zwoele Bonaire’. Dan hebben ze foto’s van hem met een blondine, hij moet heel erg om haar lachen en hij gaat dan niet mee met haar naar het hotel of zoiets dergelijks.”

Aaf: “Holy sh*t, dit is wel heel erg rioolachtig vind ik.”

Marc-Marie: “Ja en ook zo heel erg negatieverig. Alles is zo’n beetje dat je denkt… En mensen ehhh.. Ghislaine Maxwell zijn we ook wel een beetje klaar mee, dan prins Andrew en dan over de vrouw van Joe Biden.”

Ook Yvonne boos

Toevallig krijgt Guido er vandaag ook al van langs van Yvonne Coldeweijer. Zij plaatste deze story op haar juicekanaal:

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen