Marc-Marie Huijbregts slaat terug naar ‘nare’ Guido den Aantrekker

Marc-Marie Huijbregts slaat terug naar Guido den Aantrekker, de baas van de Story die iets ‘naars’ over de komediant heeft gezegd. “Ik heb even de Story doorgebladerd en daar staat níets in.”

Guido den Aantrekker en Marc-Marie Huijbregts © SBS 6, RTL 4

De houding van Marc-Marie Huijbregts in de wokediscussie zorgt voor ergernis bij Guido den Aantrekker. De hoofdredacteur van Story hekelt met name de sneer die de komediant heeft uitgedeeld aan Johan Derksen. De Vandaag Inside-ster is volgens Marc-Marie namelijk een ‘wit heteromannetje‘ dat ‘emotioneel gehandicapt’ is.

Driftig circusvogeltje

Guido vindt Marc-Marie een enorme mislukking. “Waarom maken we een onbeduidend piepkuiken zo belangrijk? Who cares wat Huijbregts ervan vindt? Hij is niet Nederland – hij is een meelijwekkend, driftig rondfladderend circusvogeltje”, twittert de bladenmaker onverbiddelijk.

Deze tweet van Guido heeft behoorlijk wat losgemaakt. Hij kan niet alleen rekenen op meer dan vijfhonderd likes, maar ook op wel bijna honderd retweets.

Guido den Optrekker

Marc-Marie heeft in zijn podcast elke week een rubriek waarin hij een roddelblad doorneemt en de Privé was ditmaal geen optie. “De Privé gaat deze week helemaal over koningin Elizabeth. Het is de koningin van Engeland en niet onze koningin. Ik vind de aandacht daarvoor wel een beetje overdreven als ik heel eerlijk ben.”

Daarom dacht hij aan Guido’s Story. “Toen dacht ik: weet je wat leuk is? Dan ga ik de Story doen! Want de Story is van Guido den Optrekker en het is mij opgevallen dat Guido deze week op de wokeagenda is geklommen. Op Twitter had hij iets heel naars over mij gezegd weer over dat hele gedoe met Gert Verhulst en dat woke enzo.”

Leuk scheldwoord

Wat vindt Marc-Marie ervan dat Guido hem een circusvogeltje noemt? “Ik moet wel heel eerlijk zeggen dat zijn scheldwoord wel superleuk was. Hij noemde mij een driftig rondfladderend circusvogeltje. En een circusvogeltje vind ik hartstikke lief.”

Hij vervolgt: “Ik stel me voor dat dat zo’n vogeltje is dat boven in de tent fladdert en als er dan een voorstelling is, dan gaat hij net langs de olifant. De olifant kent ook het circusvogeltje, dus iedereen is heel erg vriendelijk tegen hem. Het circusvogeltje is hartstikke leuk.”

‘Er staat níks in!’

Marc-Marie vervolgt: “Ik heb natuurlijk superveel respect voor Guido den Optrekker, want hij doet heel goed werk natuurlijk bij de Story en bij Shownieuws. Hij heeft twee verschillende banen die hij echt hartstikke goed doet. Dus ik dacht: weet je wat, dan koop ik de Story deze week.”

Toch heeft Story de podcast van Marc-Marie niet gehaald. “Ik stond zo in de winkel de Story door te kijken en daar stond níks in! Ja, weer Elizabeth natuurlijk, maar verder denk ik niet dat Guido den Optrekker deze week heel veel op kantoor is geweest. Ik dacht daarom: weet je wat? Dan doe ik de Weekend.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen