Filemon Wesselink gebasht door collega’s: ‘Te vaak op televisie!’

Filemon Wesselink zorgt voor behoorlijk wat ergernis met zijn comeback op televisie. De presentator duikt ineens overal op. “Ik denk dan echt: jongens, jongens, koop eens een nieuwe Rolodex.”

Evert Santegoeds, Rob Goossens en Filemon Wesselink © SBS, RTL, NPO

We hebben hem een tijdje niet gezien, maar ineens is hij overal: Filemon Wesselink. Hij zit met name regelmatig in de talkshow HLF8, dat willekeurig BN’ers uitnodigt om hun mening over allerlei randzaken te geven. Het leidt tot lichte ergernis bij mediaprominenten Evert Santegoeds en Rob Goossens.

Te veel Filemon

Het is allemaal wel een beetje veel Filemon in één keer, zegt Evert in zijn podcast Strikt Privé. “Hoe vaak ik Filemon Wesselink alleen al niet voorbij heb zien komen afgelopen week in verschillende programma’s. Ik denk dan: jongens, jongens, koop eens een nieuwe Rolodex.”

Een Rolodex is een kantooraccessoire met roterende kaartjes waarop contactgegevens staan. “Neem niet automatisch de oude over die al op het bureau van je voorganger stond”, klaagt Evert. “Er zijn best leuke talkshowgasten te vinden volgens mij. Maar ja, ik zie weinig verfrissing.”

‘Hij is overal’

Het is ook de mannen van RTL Boulevard niet ontgaan. “Tot slot nog even Filemon Wesselink, want jij zag hem ineens op televisie en ineens is hij overal weer te vinden. Hij was even weg en nu is hij er ineens weer”, zegt presentator Luuk Ikink in zijn podcast BLVD. “Hij deed een Valeriootje, hij was echt even vertrokken.”

Collega Rob Goossens daarop: “Ja, maar de terugkeer is niet een soort van Valeriootje, want hij heeft nu dan in HLF8 gezeten, hij zat in Media Inside en bij allebei die programma’s zat ik me af te vragen: wat doe jij hier eigenlijk?”

Geniale vondst

De comeback van Valerio Zeno is wat dat betreft succesvoller, vindt Rob. “Valerio is gewoon een geniale vondst voor Echte Meisjes in de Jungle.”

Filemon moet zijn weg volgens Rob nog vinden. “Hij heeft nog wel een manager en niet de minste: Kristien van Dillen, die onder andere Eva Jinek vertegenwoordigt en Rob Kemps. Dus misschien dacht hij wel van: die Peerke Gillis bij SBS 6, dat gaat niet lang meer duren, dus als ik zorg dat ik weer op tv ben, dan bellen ze mij zo meteen voor een realityserie!”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen