Filemon Wesselink verschijnt op tv met wenkbrauwlift: voor en na

Filemon Wesselink (43) is gisteren op televisie verschenen met zijn nieuwe gezicht. Hij heeft gekozen voor een gelaat met een frisse oogopslag en hoger staande wenkbrauwen. “Echt mooi!”

Filemon Wesselink © SBS 6

Het is voor BN’ers belangrijk om te investeren in hun uiterlijk, omdat dat een belangrijk onderdeel is van het product dat ze verkopen: zichzelf. Filemon Wesselink heeft zich anderhalve week geleden laten opereren aan zijn oogleden en zijn wenkbrauwen. Er is flink wat overtollig huidweefsel verwijderd en zijn wenkbrauwen zijn naar boven geduwd.

Grote zorgen

Sam Hagens, de presentator van HLF8, confronteerde Filemon er gisterenavond mee aan zijn talkshowtafel. “Filemon, mensen maken zich grote zorgen om je. Er wordt een hele hoop gereageerd. We hebben een paar tweets op een rij gezet, zoals: ‘Heeft Filemon een ooglidcorrectie gehad van de plaatselijke slager?’”

Medetafelgast Rutger Castricum maakt daarop een heel gemene opmerking. “Je maakt het er ook wel echt zelf naar hier. Moet je kijken hoe je erbij zit man.”

Ooglidcorrectie

Filemon is juist blij met het resultaat. “Het is gewoon een ooglidcorrectie. Ik kon de strijd tegen de ouderdom ook niet winnen, dus die flappen gingen steeds meer hangen. Dat is een familiekwaaltje. Dat leidde tot hoofdpijn en moeheid. Je gaat de hele tijd je wenkbrauwen omhoogtrekken.”

De ingreep vond anderhalve week geleden plaats. “Ze hebben ook mijn wenkbrauwen van binnen vastgenaaid aan mijn hoofd. Dat duurt allemaal drie kwartier. Er is ook een lap weggehaald en het is weer dichtgenaaid. Het is nog een beetje gezwollen, maar het wordt echt heel mooi.”

‘Heel fris’

Medetafelgast Kim Kötter is erg enthousiast over het nieuwe gezicht van Filemon. “Nou, hij kwam binnen en ik vond hem er echt heel fris uitzien.”

Filemon: “Dat zei zij gelijk.”

Kim: “Ja, echt waar. Dat heb ik echt letterlijk gezegd. Ik zag meteen het verschil.”

Fragment

Filemon en zijn nieuwe gezicht:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u Filemon Wesselink wél een gevalletje geslaagde cosmetische chirurgie?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen