Glennis Grace afgekat door de Belgen: ‘Maar 40 kaartjes verkocht!’

Glennis Grace krijgt na het annuleren van haar concert in Vlaanderen nog eens een trap na van de organisator. Die verklapt onomwonden dat de kaartverkoop totáál niet liep. “Veertig of vijftig kaartjes!”

Glennis Grace © RTL

Het is te hopen dat Glennis Grace af en toe eens als vierde wachtende in de rij staat bij haar buurtsuper, want een gratis boodschappenmandje kan de zangeres wel gebruiken nu haar agenda angstvallig leeg blijft. Heel even leek het erop dat ze volgende maand éindelijk weer een concert zou geven in Vlaanderen, maar dat is nu geannuleerd.

Concert gecanceld

Hoe zit het precies? Evert Santegoeds legt het uit in Shownieuws. “Het was groot aangekondigd en Glennis had er zin in, alhoewel: ze had er niet helemaal zin in om de bekende nummers te zingen en het repertoire van Whitney Houston. Ze wilde echt haar laatste album gaan promoten. ‘Nou’, zei die organisator. ‘Dat willen wij niet.'”

De organisator wilde juist wél die liedjes van Whitney Houston. “Daar zijn ze niet uitgekomen en uiteindelijk is dus besloten om dat hele optreden te cancelen.”

Probleem met imago

Nu de boel is gecanceld blijkt de Vlaamse organisator VG Events wel héél openhartig. Evert citeert deze partij: “We hadden toch ook wel een beetje problemen met het imago. Het is hier niet zo heel erg bekend dat er in Nederland wat aan de hand was met Glennis Grace, maar we kregen toch wel heel veel reacties.”

Wat voor reacties? “Van: weten jullie wel wie je in huis haalt en wat er allemaal aan de hand is?”

Weinig kaartjes

En daar houdt het niet op. Evert: “Nou, daar zijn ze zich in gaan verdiepen en toen speelde ook nog mee, en dat was echt de nekslag voor het optreden, dat er maar vijftig of zestig kaartjes verkocht waren. ‘Daar kunt u geen zaal mee vullen’, zegt de organisator. Dat is ook inderdaad zo, dus Glennis is vrij op 22 februari, net als op 21 en 23 februari overigens.”

Gemeen, vindt Shownieuws-collega Ronald Molendijk. “Als je geen kaartjes verkoopt, moet je dat vooral doen. Ik ken Glennis en we hebben vaak contact, maar ik vind het echt kansloos als je als zaalorganisator de behoefte voelt om dit allemaal naar buiten te brengen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Glennis Grace verkoopt nog maar 40 kaartjes. Doorzetten of voortaan maar gewoon onder de douche zingen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen