Wilfred Genee enigszins bezorgd: ‘Hoe blijft Vandaag Inside fris?’

Wilfred Genee heeft enige inhoudelijke zorgen over zijn hitprogramma Vandaag Inside. De presentator wil voorkomen dat hij en zijn collega’s in herhaling vallen. “Hoe houden we het fris?”

Wilfred Genee en Johan Derksen © SBS 6

Het is voor Wilfred Genee dé grote uitdaging tijdens het huidige seizoen van Vandaag Inside: zorgen dat het format fris blijft. Het baart de presentator soms zorgen dat bepaalde onderwerpen wel héél vaak terugkomen en hij is bang dat de kijker dan verveeld raakt, vertelt hij in de rubriek In De Wandelgangen.

Best oké

Wilfred heeft de eerste Vandaag Inside-week van het nieuwe jaar er alweer op zitten. “Ik vond het best oké gaan deze week. Het zit wel de hele tijd in mijn hoofd van: hoe zorg ik ervoor dat het nog wel fris blijft de hele tijd?”, bekent de presentator die 55 jaar geleden is geboren in Leeuwarden.

Tijdens een toernooi als het WK Voetbal heb je die zorgen minder, zegt de tv-ster. “We zaten tijdens het WK in zó’n ritme zeven dagen in de week en dan knal je maar door. Toen had je ook het voetbal dat je er steeds als compensatie doorheen kon gooien en nu gaan we natuurlijk weer richting asielzoekers, stikstof en de boeren enzovoorts.”

Zorgen

Je moet volgens Wilfred oppassen dat het niet té vaak over zaken als asielzoekers en boeren gaat. “Nu in deze eerste week gaat het wel, maar ik ben benieuwd waar we over drie weken staan. Ik zal niet zeggen dat ik me zorgen maak, dat valt wel mee, maar het is wel iets waar ik over nadenk.”

Toch moet je het programma ook weer niet te veel willen regisseren, besluit hij. “De kracht zit in de spontaniteit.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Moet Vandaag Inside met een equivalent van Jaïr Ferwerda komen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen