Nick Schilder stelt teleur met horkerig interview: ‘Dit is superstom’

Nick Schilder stelt bijzonder teleur met nogal horkerige uitspraken in een dubbelinterview met zijn vriendin Kirsten. “Dat vind ik ook superstom. Waarom zou je dat überhaupt zeggen?”

Nick Schilder © Instagram, RTL

Ze staan deze maand met z’n tweeën op de cover van de Beau Monde: zanger Nick Schilder en zijn vriendin Kirsten. De interviewer vraagt op een gegeven moment of de zanger ook een romantische kant heeft. “Ik denk dat ik een krappe voldoende scoor. Ik heb zo mijn momenten”, aldus de zanger.

Hosselende Nick

Nick vertelt vervolgens dat hij behoorlijk uitgekiend te werk gaat als het gaat om zijn schoonouders. “Bij ons kantoor zit een bloemist en na een meeting neem ik altijd een bos bloemen mee. Het liefst plan ik zo’n moment als mijn schoonouders op bezoek zijn en zij mij met die bloemen zien aankomen.”

Kirsten: “Je koopt ook bloemen voor mijn moeder en dat vind ik zo lief.”

Nick: “Dat zijn wel vaak bloemen die ik bij een optreden krijg. Dan kom ik thuis en zeg ik tegen mijn schoonouders dat ik die speciaal voor hen heb gehaald. Zo hossel ik dat.”

Superstom

Aaf Brandt Corstius begrijpt hier dus he-le-maal niets van, zegt ze in haar podcast Marc-Marie & Aaf Vinden Alles. “Dat vind ik dan weer heel stom! Dat moet je er niet bij zeggen natuurlijk.”

Co-host Marc-Marie Huijbregts: “Dat vind ik superstom! Dat vind ik ook superstom. Waarom zou je dat zeggen?”

Aaf: “Dat is denk ik in het kader van humor dat hij zo’n grap maakt?”

Marc-Marie: “Nee, dat denk ik niet.”

Aaf: “Ja, hij is dodelijk eerlijk die gast. Dat moet je allemaal niet vertellen.”

Ze leeft vooral mee met zijn schoonouders. “Die lezen deze Beau Monde toch ook wel?”

Marc-Marie: “Ik vind het zo raar dat dat zo werkt.”

Bedankbriefje

Bloemen die je gekregen hebt weer cadeau doen? Aaf zet er haar vraagtekens bij. “En dan zit er nog een bedankbriefje in van: ‘Bedankt namens het theater ’t Spant in Bussum.’ Dan hebben ze het toch wel door? Of dan kom je midden in de nacht terug van een optreden en: ‘Ja, ik heb bloemen voor je!’ Dat is vrij opvallend natuurlijk.”

Marc-Marie: “Ik vind het toch wel bijzonder. Hij is ook heel erg gefixeerd op z’n schoonouders.”

Aaf: “Ja, vooral z’n schoonmoeder eigenlijk.”

Marc-Marie: “Ja, ik vind het wel bijzonder dat hij dat doet.”

Geraldine

Overigens laat Marc-Marie ook nog weten dat hij het zo gek is dat RTL-gezicht Geraldine Kemper uit Volendam komt. “Het is natuurlijk een moeilijk dorp. Laten we eerlijk zijn. Ik hoorde trouwens dat Geraldine Kemper daar ook vandaan komt, maar die vind ik helemaal geen Volendam-vibe hebben.”

Hij besluit: “Kijk, Mona Keijzer: ja, natuurlijk komt die uit Volendam, dat had ik zo wel kunnen zeggen, zonder dat ik het wist, want die heeft een soort vibe. Als ik een foto van haar zou zien, zou ik al denken: Volendam. Maar met Geraldine Kemper niet.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen