Johan Derksen: ‘SBS 6 doodziek dat ze De Bevers niet hebben’

Johan Derksen stelt dat zijn werkgever SBS 6 er ‘doodziek’ van is dat ze De Bevers niet hebben aangekocht. “Daaruit kun je opmaken dat je succesvol bent”, zegt de Vandaag Inside-ster.

Johan Derksen en De Bevers © SBS 6, RTL

John de Bever en zijn vriend hebben van RTL 5 groen licht gekregen om een derde seizoen te gaan maken van hun realityserie De Bevers. Heel erg leuk, vindt Johan Derksen dat. Hij is goed bevriend met de volkszanger en samen hebben ze afgelopen weekend een dubbelinterview gegeven aan De Telegraaf.

‘SBS 6 baalt’

Johan bekent in dat interview dat hij graag naar De Bevers kijkt. “Ja, en mijn vrouw geniet er ook van. Niet omdat we John aardig vinden, maar het is gewoon grappig. Kees is altijd een zonnetje in huis en John is een stuurse meneer met een ochtendhumeur. Het is een geweldige combinatie, deze twee mensen.”

Hij vervolgt: “Het zijn characters, en dat werkt op tv. Bij SBS6 zijn ze er doodziek van dat ze dit programma destijds niet hebben aangekocht. En daaruit kun je opmaken dat je succesvol bent.”

Televisietalent

Vindt John het leuk dat zijn man Kees nu ook in de schijnwerpers staat? Hij zegt: “Volgens Johan is mijn man Kees een televisietalent. Ik ben het met hem eens dat hij een groot aandeel heeft in het succes van de soap.”

“In eerste instantie stond ik niet te springen om zo’n programma te maken. Maar Johan zei meteen: ’Dat moet je doen, je zangcarrière vaart er wel bij.’ En hij heeft gelijk gehad. Natuurlijk was het voor mij ook belangrijk dat Kees zijn hele leven op tv wilde laten zien. Hij had er geen moeite mee. We wisten dat het een gok was, maar het heeft goed uitgepakt.”

Voorjaar

Het derde seizoen van De Bevers zal in het voorjaar te zien zijn op RTL 5.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Moet SBS 6 inderdaad doodziek zijn om het mislopen van De Bevers?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen