Hamster overleden in BN’er-anus? ‘Ik denk dat het echt waar is’

Yvonne Coldeweijer gooit lang niet álle juice over BN’ers op straat. Zo kent ze bijvoorbeeld de naam van een ster die zou zijn geopereerd aan een verstopte anus. “Met daarin een overleden hamster.”

Yvonne Coldeweijer en hamster © Instagram

De BN’ers zijn bij bosjes gevallen in het jaar 2022; ze blijken achter de schermen stiekem de raarste dingen uit te vreten. Eén ster spant volgens Yvonne Coldeweijer de kroon, maar met dat verhaal is ze naar eigen zeggen bewust niet naar buiten getreden. Het is namelijk een wel héél raar incident, vertelt ze op haar juicekanaal.

Hamsteranus

Wat zou er gebeurd zijn met die – letterlijk en figuurlijk – beroemde ster? “Er is een BN’er die afgelopen jaar is geopereerd, omdat hij een hamster in z’n anus had en die hamster was dus overleden, omdat ‘ie vast kwam te zitten in die anus. Een hele bekende anus. 🤣”

Ongelooflijk, vindt Yvonne het. “NAH dat gelooft toch gewoon niemand?!! Dat post ik echt niet. Dat probeer ik niet eens. Terwijl ik denk dat het wel klopt…”

Depressief

Wat voor soort zaken brengt Yvonne nog meer niet? ” BN’ers die depressief zijn en bij psycholoog lopen etcetera heb ik nog niet gebracht. En BN’ers die zwanger zijn.”

Zijn er ook BN’ers die ze spaart, zoals Gordon en Bas Smit? “Ik heb geen BN’ers als vrienden. Er zijn er een aantal waar ik leuk contact mee heb of had, maar die weten ook dat ik ze vuur als ze het verkloten. Sommige BN’ers die ik begin dit jaar nog leuk vond en voor op wilde komen, vind ik nu echt gaar. Blijft niet veel van over en dat doen ze toch echt zelf.”

Beste reactie

Hoe kunnen BN’ers volgens Yvonne het best reageren op juice? “Als je wil dat er een mediabom ontploft, dan zou ik lekker reageren. 😂 Mainstream media wacht vaak tot de BN’er reageert, voordat ze publiceren over de juice.
Daarom zou ik adviseren om niet te reageren.”

Ze vervolgt: “Toch snap ik wel dat het erg heet onder de voetjes wordt en dat een statement maken dan bevrijdend kan voelen. Ik hoop natuurlijk altijd dat BN’ers reageren 🤣 meer juice voor ons.”

Noot

Hamsters zijn niet bedoeld om in een anus te stoppen. Deze knaagdieren kunnen pijn voelen net zoals mensen en andere dieren. Ze hebben bovendien emoties zoals blijdschap, verdriet, boosheid en angst.

Kent u of bent u iemand die hamsters voor dit doel gebruikt? Neem dan contact op met de GGZ.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Gelooft u deze hamsterroddel?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen