Eva Jinek maakt flinke klapper, strikt ‘hysterische’ André Hazes jr.

Eva Jinek heeft vanavond een felbegeerde gast aan haar talkshowtafel zitten, namelijk André Hazes jr. Na anderhalf jaar maakt de ‘hysterische’ zanger eindelijk weer eens zijn opwachting op tv.

André Hazes jr. en Eva Jinek © William Rutten, RTL

Het is een flinke klapper voor Eva Jinek: juist nu André Hazes jr. en de rest van zijn familie meer overhoop liggen dan ooit tevoren, neemt hij vanavond plaats aan haar talkshowtafel. De reden om hem uit te nodigen? Zijn comeback bij het evenement Holland Zingt Hazes, over een kleine twee maanden in de Ziggo Dome.

André aan tafel

André komt niet alleen, want hij neemt familievriend Jeroen van der Boom mee. “In maart is het eindelijk zover: André Hazes maakt na een bewogen periode, waarin hij de strijd aanging met drank en drugs, zijn comeback bij Holland Zingt Hazes”, laat de redactie van Eva weten.

De aankondiging luidt verder als volgt: “Vanavond vertelt hij voor het eerst over zijn herstelproces en blikt hij met Jeroen van der Boom vooruit op de show.”

Alle ogen op Eva

Alle ogen zullen niet alleen gericht zijn op André, maar ook op Eva. Maakt ze er een Koffietijd-achtig goednieuwsgesprekje van of gaat ze de zanger streng ondervragen over alle verslavingsleugens, de ruzie met zijn moeder Rachel en zijn getroebleerde relatie met zus Roxeanne?

Uiteraard zal Eva ook moeten beginnen over de aanhoudende kritiek op zowel hem als zijn moeder, die zich volgens het publiek veel te veel in de schijnwerpers bewegen.

Afgeslacht in VI

André en zijn moeder werden gisterenavond nog afgeslacht in Vandaag Inside. “Daar moet ik van kotsen iedere ochtend. Kijk, ik heb nog nooit zo’n hysterische familie gezien, hè?”, aldus Johan Derksen. “Of die kleine heeft weer een andere juffrouw gene*kt of die dochter heeft wat. Die moeder is de ergste.”

Wat vindt Johan van Rachel? “Dat is een hysterica ergste klas en als het nu zo is dat André Hazes een erfenis had, dan is ze nog kwaadaardig ook. Als je een goede moeder bent, dan communiceer je dat met je kinderen wat er in zo’n erfenis staat.”

Downies

Collega René van der Gijp: “André wilde drie keer per jaar scheiden. Die was toch al vijftien jaar ontoerekeningsvatbaar?”

Tafelgast Özcan Akyol: “Johan, jij zei van de week dat we niet meer die downies moeten gaan exploiteren, maar ik heb het idee dat deze mensen ook wel in de buurt komen daarvan. (…) Die moeder en die zoon, dat gaat wel richting een verstandelijke beperking.”

Jinek

De talkshow van Eva Jinek is om 22.00 uur te zien op RTL 4:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

André Hazes jr. bij Eva Jinek: wordt het een kritisch interview of Koffietijd-gebabbel?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen