Angela de Jong: ‘SBS 6 met handen in haar over Wendy van Dijk’

Angela de Jong heeft op de laatste dag van het jaar toch nog een kleine sneer aan het adres van Wendy van Dijk afgeleverd. “Bij SBS weet niemand meer heel goed wat ze met haar aan moeten.”

Wendy van Dijk en Angela de Jong © RTL

Het is best een beetje sneu voor Wendy van Dijk. De presentatrice heeft na haar succesvolle begintijd bij SBS 6 met programma’s als Ushi & Van Dijk en Hart in Aktie enorm veel succes gehad met alle RTL 4-versies van The Voice. Maar nu ze weer terug is bij SBS 6 lijkt het een beetje gedaan met haar carrière.

Wendy niet naar Polen

Eigenlijk heeft niemand meer een idee wat Wendy nou eigenlijk aan het maken is. Heel af en toe gaat ze nog over de tong, bijvoorbeeld als ze gezellig naast een laveloos dansende mevrouw staat of als ze haar laatste laagterecord heeft verbroken. De genadeklap werd onlangs uitgedeeld door Even Tot Hier, dat haar neerzette als de flopmevrouw van Talpa.

Wendy raakte na het uitbreken van de oorlog in Oekraïne ook nog in opspraak, omdat was gecommuniceerd dat ze af zou reizen naar de Pools-Oekraïense grens om de mensen te helpen. Enig probleem: de presentatrice was daar zelf niet van op de hoogte. Dat had iemand bij het goede doel voor haar bedacht. Uiteindelijk ging ze niet.

Angela sneert

Het incidentje kwam gisterenavond even ter sprake in de oudejaarsspecial van RTL Boulevard. “Ik heb meegekregen dat Wendy zou gaan, maar dat ze het zelf niet wist!”, aldus presentatrice Loretta Schrijver.

Angela de Jong daarna: “Ik denk dat dat redelijk exemplarisch is voor de tv-carrière van Wendy van Dijk. Ik bedoel: ze is er, ze is zogenaamd de grote ster bij SBS, maar niemand weet heel goed wat ze met haar aan moeten.”

Pijnlijk.

Gevallen sterren

Het ging in de Boulevard-special ook over alle gevallen sterren van 2022. “Het was wel het jaar van de gevallen sterren, denk ik. Ze vielen bij bosjes”, aldus Angela.

Ze was ook teleurgesteld in het kaarsincident bij de mannen van VI. “Hoe kan het in dit jaar dat we alles hebben gehoord over The Voice? Hoe kun je dan daar aan tafel zo gaan zitten lachen?”

‘F*cking God’

Matthijs van Nieuwkerk kwam uiteraard ook aan bod. Steven Brunswijk was het pittigst over hem: “Je bent f*cking God niet. Je kunt toch gewoon f*cking normaal doen?”

En schrijfster Marion Pauw lachend: “Ik ben nog nooit uitgenodigd bij DWDD, dus ik vond zelf Matthijs ook niet zo leuk.”

Mediacourant wenst u een vreugdevol 2023, vol met woeste sterren en ophef 🥂

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen