Albert Verlinde woont in één gebouw met ex-toyboy Onno Hoes

Het kan niet anders dan dat Albert Verlinde zijn geliefde Onno Hoes alleen nog maar aangelijnd door hun appartementengebouw laat lopen. Ze zijn nu namelijk buren van zijn voormalige toyboy.

Albert Verlinde, Onno Hoes en Ruud Schepers © Instagram, SBS

Het was in 2013 een gigantisch schandaal: Onno Hoes, toen nog burgemeester van Maastricht, werd zoenend betrapt met een andere man dan zijn echtgenoot Albert Verlinde. De heren kwamen in een enorme relatiecrisis terecht, maar zijn nooit gescheiden en tegenwoordig wonen ze gewoon weer gelukkig samen. Ze zijn pas geleden nog verhuisd.

Hetzelfde gebouw

Albert mag echter wel oppassen, want de toyboy waar Onno toentertijd mee werd betrapt, blijkt in hetzelfde gebouw te wonen. Deze Ruud Schepers, die destijds tv-interviews gaf aan onder anderen Patty Brard en Sophie Hilbrand, wil in Veronica Superguide daarom niet meer te veel ingaan op de affaire van toen.

Ruud in het tijdschrift: “Of ik het naderhand met Albert en Onno nog heb gehad over mijn interview met Sophie? Is dat relevant voor dit artikel? Ik denk dat we niet zover moeten gaan. Daar ga ik geen antwoord op geven. Onno en ik hebben weer prima contact. Sterker: we wonen allemaal, ook Albert, in hetzelfde gebouw. Ik heb geen zin in een burenruzie.”

Tv-optredens

Waarom koos Ruud er destijds voor om die affaire uit te venten in meerdere tv-interviews? “Ik had al eens met Patty Brard op SBS 6 over de hele kwestie gesproken, maar daar was ik niet echt tevreden over. Dus toen de redactie van Sophie me een jaar later benaderde, besloot ik op het interviewverzoek in te gaan.”

Hij vond het een prettig gesprek, al besefte hij wel dat Albert en Onno er vast niet blij mee waren. “Ik weet nog dat Albert bepaalde beelden destijds niet beschikbaar wilde stellen aan het programma van Sophie.”

Toyboy

Zo ziet de ex-toyboy van Onno er tegenwoordig uit:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vergeeft Albert Verlinde zijn Onno Hoes als hij hem weer met Ruud in bed betrapt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen