Raven van Dorst krijgt mogelijk gigantisch kerstcadeau: ‘NPO 1?’

Raven van Dorst krijgt na de jaarwisseling mogelijk, ietwat verlaat, een gigantisch kerstcadeau van de NPO. Tv-kenner Rob Goossens voorspelt namelijk dat hen naar het hoofdpodium verhuist.

Raven van Dorst © NPO

De 38-jarige Raven van Dorst boekt enorme successen met het tv-programma Boerderij Van Dorst. Momenteel is dat nog te zien op het kleinere NPO 3, maar tv-kenner Rob Goossens denkt dat de publieke omroep Raven een verhuizing naar het hoofdpodium NPO 1 cadeau gaat doen. Het zou een enorme promotie zijn.

Nieuwe Felderhof

Kijkcijferfluisteraar Tina Nijkamp is sceptisch. “Ik denk niet dat Raven van Dorst naar NPO 1 gaat, omdat ik denk dat hen het best bij NPO 3 past en dat hen dat ook zelf het liefst wil”, zegt ze in De BLVD Podcast.

Maar Rob weet het dus bijna zeker. “Ik denk wél dat ze naar NPO 1 gaat, omdat je ziet hoe wanhopig ze dingen met NPO 1 aan het proberen zijn. Raven is natuurlijk wel echt up and coming. Die is bijna net zo hot als jij, Tina. Ze zijn heel duidelijk ook op zoek naar de nieuwe Villa Felderhof. Eigenlijk iedereen. Dat zie je ook met Beau.”

Extra budget

Eigenlijk is Raven de beste, vindt Rob. “De enige die ik de afgelopen tijd heb gezien die dat echt goed kan, met twee tegengestelde karakters en personen zo’n programma maken, is Raven. Ik denk dat ze toch op een gegeven moment gaan denken: een beetje extra budget en we gaan Boerderij Van Dorst op zondagavond op NPO 1 zetten.”

Collega Luuk Ikink: “Dat vind ik zo’n rare reactie altijd. Dan hebben ze iets leuks op NPO 3 en dan hoppatee, wordt het daar meteen vandaan gehaald.”

Rare zet

Rob: “Klopt, maar dat is wel wat je nu ziet.”

Tina tot besluit: “Ik vind dat ze sowieso heel erg aan het schuiven zijn met dingen. Dat programma van Raven stond in het najaar ook om 21.15 uur in plaats van 21.00 uur. Dat vond ik ook zo’n rare zet. Dat moet toch je avond inleiden zo’n groot succes?”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Raven van Dorst: verhuizen naar NPO 1 of behouden voor NPO 3?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen