Patricia Paay pissig: ‘Niet blij met werkwijze Comedy Central’

Patricia Paay is niet blij met de werkwijze van Comedy Central. De tv-zender deed net alsof ze op het allerlaatste moment The Roast of Famke Louise afzegde, maar dat is helemaal niet zo.

Patricia Paay © Comedy Central

Het klonk al een beetje als een publiciteitsstunt en dat is het ook: het persbericht dat Comedy Central maandag naar de media stuurde over de afzegging van Patricia Paay. Ze zou op die dag eigenlijk haar opwachting maken bij de opnames van The Roast of Famke Louise, maar zegde volgens de zender ‘op het laatste moment af’.

Patricia’s afzegging

Heel slim van de pr-afdeling van Comedy Central, want veel showmedia pakten uit met dit nieuwtje, maar Patricia is er niet zo blij mee. De tv-diva vindt het onterecht dat de zender de indruk wekt dat zij op het allerlaatste moment gemaakte afspraken niet nakomt.

Dit was echt al veel langer duidelijk, aldus Patricia in De Telegraaf. “We hebben dat statement veertien dagen daarvoor al geschreven en naar de zender gestuurd. In de tussentijd is er niets aan de line-up veranderd. Waarom hebben ze daar zo lang mee gewacht?”

Boos op Comedy Central

Patricia vindt het niet kies van de humorzender. “We zijn niet blij met de werkwijze van Comedy Central. Met die pijnlijke heup heeft het overigens niets te maken, wel met de snoeiharde grappen die moesten worden gemaakt. (…) Het voelde uiteindelijk toch niet goed.”

Comedy Central laat in een reactie weten: “Vervelend om te horen dat Patricia dit zo ervaart. Wij hebben haar statement afgelopen vrijdag ontvangen. Wij hebben daar netjes op gewacht om het zo eerlijk mogelijk in haar woorden naar buiten te brengen.”

Terug op televisie?

Zien we Patricia binnenkort wel terug in een ander programma? Ze zegt in de krant: “Gesprekken over deelname aan andere programma’s in het nieuwe jaar lopen ondertussen wel. Nu is rust vooral het belangrijkst om straks weer te kunnen knallen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Patricia Paay is 73. Tijd om haar te eren met nog één laatste grote tv-klus?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen