Jinek zorgt voor onmin tussen B&B Vol Liefde’s Richard en Simone

De talkshow van Eva Jinek heeft gezorgd voor bonje tussen B&B Vol Liefde-gezichten Richard en Simone. Hij heeft sinds haar optreden in ‘Jinek’ namelijk niets meer van zich laten horen.

B&B Vol Liefde Simone © RTL

Richard en Simone leken het afgelopen zomer in de RTL 4-datingshow B&B Vol Liefde erg goed met elkaar te kunnen vinden, maar de vonk is uiteindelijk toch niet overgeslagen. “Ik ben na de opnames nog vijf dagen teruggegaan naar Richard om te kijken of de klik er nog steeds was zonder camera”, legt ze uit in de Vrouw.

Richard en Simone

De klik was er wel, maar de vonk ontbrak. “Maar uiteindelijk zei Richard dat hij niet genoeg gevoelens voor mij had om het door te zetten. Dat kwam wel onverwacht.”

Simone zat eind augustus in de talkshow van Eva Jinek om te vertellen over het B&B-avontuur. Daar vertelde ze niet veel spannends, behalve dan dat het programma haar geen liefde heeft opgeleverd.

Woede na Jinek

Er is sinds dat talkshowoptreden geen contact meer tussen Richard en Simone. “Dat is er helaas niet meer. In het begin spraken we elkaar nog veel, maar vanaf het moment dat ik bij Jinek aan tafel heb gezeten, wilde Richard me niet meer zien of spreken. Waarom is mij niet duidelijk; ik vind het heel jammer dat het zo is gelopen.”

Wellicht vindt Richard dat Simone over zijn rug shine probeerde te pakken, maar dat weet ze niet. Onnodig, vindt Simone het. “We hebben samen toch veel beleefd tijdens het programma en ik zei altijd tegen hem: ’Heel Nederland houdt een beetje van ons, laten we het positief afsluiten.'”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Tijd voor een winterse variant van B&B Vol Liefde?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen