Marion Pauw: ‘André Hazes jr., je hoeft niet altijd in de publiciteit’

Schrijfster Marion Pauw, die er dit jaar als eerste uitvloog bij Expeditie Robinson, denkt dat André Hazes jr. de schijnwerpers toch echt zélf opzoekt. “Je hoeft niet altijd in de publiciteit.”

Marion Pauw en André Hazes jr. © Jasper Suyk, YouTube

André Hazes jr. doet altijd net alsof alle aandacht hem overkomt en hij er zelf helemaal geen zin in heeft, maar ondertussen blijft hij op sociale media strooien met kruimels. Nét genoeg om de showmedia nieuwsgierig te houden. En dat hóeft helemaal niet, legt schrijfster Marion Pauw hem uit in een eindejaarsoverzicht van RTL Boulevard.

Altijd in de publiciteit

Die André kan ook gewoon een keertje nee zeggen tegen de spotlights, legt Marion uit. “Het zou zo lekker voor je zijn als je gewoon even een dagje niet André Hazes hoefde te zijn. Neem gewoon eens lekker vrij, weet je. Je hoeft niet altijd de hele tijd in de publiciteit te zijn.”

Marion denkt dat het André heel erg goed zou doen als hij ontdekt dat hij niet altijd met de media en de schijnwerpers bezig hoeft te zijn. “Ik zou gewoon André Hazes wel gunnen om gewoon écht even vrij te nemen.”

Compliment van Quinty

Naast Marion geeft nog een hele serie andere BN’ers hun mening over André en zijn veelbesproken docu. Eén van hen is Quinty Trustfull, de koffieleut van RTL die binnenkort op de reservebank zit. “Ik heb het gezien en ik heb daar Monique een compliment over gemaakt, omdat ik vond dat ze zo de stabiele factor was in de hele documentaire.”

Ze doelt op Monique Westenberg. “Ik vind ook hoe zij daar zat en hoe zij alles vertelde… Ik dacht: nou, dat vind ik knap. Na alles wat er gebeurd is, zó rustig je verhaal doen vol met respect over alles en iedereen. Dat vind ik knap.”

En Maik?

Heeft Maik de Boer misschien ook nog gekeken? Ja. “Ik heb die docu gezien, absoluut, want ik ga ver terug met de familie Hazes. Ik zat vroeger in het café met z’n vader en dan gingen we altijd heel veel biertjes geven in de hoop dat hij ging zingen. Dat was natuurlijk het hoogst haalbare.”

Goh, dat is toevallig. Wéér een bekende Nederlander die elke avond met André Hazes sr. in het café zat.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat André Hazes jr. juicekoningin Yvonne Coldeweijer stiekem gewoon heel dankbaar is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen