Erica Meiland krijgt pak slaag van couturier: ‘Dit ziet er niet uit’

Erica Meiland krijgt een flink pak slaag van de gevreesde couturier Paul Schulten. Hij uit pittige kritiek op een gewaagde look van de realityster. “Haar pak zit slecht en ze heeft uitgroei.”

Martien en Erica Meiland © AvroTros

Paul Schulten, de textielvariant van Angela de Jong, heeft een onderhoudende rubriek in de Story waarin hij de outfits van bekende Nederlanders becommentarieert. Hij neemt daarbij geen blad voor de mond, maar zijn kritiek is altijd opbouwend. Als couturier weet Paul immers van de hoed en de rand. Ditmaal is Erica Meiland aan de beurt.

‘Dit ziet er niet uit!’

De look waarmee Erica dit najaar acte de présence gaf op het Gouden Televizier-Ring Gala was erg opvallend, maar viel bij veel kijkers niet in de smaak. “Oh nee Erica, Je moet je haar echt anders doen”, is bijvoorbeeld te lezen op de ‘Insta’ van dochter Maxime. En Koekwaus: “Vreselijk, Erika lijkt wel een vent met dat haar zo strak naar achter gekamd.”

Mevrouw Ineke Snoek vond het ook even schrikken. “Erica, hoe heb je het verzonnen om zo’n te grote broek aan te kunnen trekken? De vorige keer zagen jullie zo prachtig uit. Waarom nu zo belachelijk? Jammer.”

Kritiek van Paul

Couturier Paul Schulten deelt de kritiek van kijkers. Hij geeft aan dat de broek van Erica ‘veel te lang’ is, zowel qua lengte van de broekspijpen als de voorkant. “Daardoor is de pantalon niet in balans en valt hij lelijk. Daarbij komt ook nog dat het jasje te strak is over de buste. (…) Dit is een slecht zittend pak.”

Het tasje is ook een flater, vindt Paul (‘past niet bij deze kleding en schoenen’), net als de oorbellen (‘die hadden wat royaler gekund’).

Hard kapsel

En het kapsel van Erica dan? Daar zijn immers de meeste mensen over gevallen. Een veel te harde kleur, oordeelt Paul. “Hij is te donker bij haar huid. En ik zie ook een uitgroei bij de aanzet. Dat is jammer en onnodig.”

De ogen zijn ook niet mooi opgemaakt, aldus Paul. “En de foundation is te vlekkerig. Zonde. Ook de lippenstift is wat ‘bleekjes’ van tint.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u de kritiek op Erica Meiland terecht?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen