Dries Roelvink verklapt: ‘Tino Martin inderdaad dronken op podium’

Dries Roelvink klapt uit de school over een van zijn muzikale collega’s. Hij beweert dat Tino Martin aan hem heeft bekend dat hij inderdaad dronken op het podium heeft gestaan. “Kijk nou uit!”

Dries Roelvink en Tino Martin © RTL, NPO

Er gaan al lange tijd geruchten over Tino Martin en zijn optredens die niet altijd vlekkeloos verlopen. Er zijn nu al meerdere malen filmpjes uitgelekt waarop de zanger enorm beschonken lijkt: ook laatst nog via het juicekanaal van Yvonne Coldeweijer. Hoewel de zanger dat woest ontkende, lekt Dries Roelvink nu gevoelige informatie.

Dronken Tino

Dries heeft met zijn collega gebeld en stelt nu in een interview met tijdschrift Weekend dat Tino ontkent dat hij op dat laatste bedrijfsfeestje dronken was, maar dat hij de keren daarvoor wél lam was. “Hij zei tegen me: ‘Ik was niet dronken. De twee keren daarvoor wel, maar nu echt niet.'”

Behoorlijk pijnlijk dat Dries dit gewoon op straat knalt. “Nadat hij twee keer dronken op het podium stond, heb ik gezegd: ‘Kijk nou uit. Probeer niet te drinken vlak voordat je het podium opgaat. Stel, je gaat lunchen, drink dan maximaal drie glazen wijn, dan kun je nog naar huis, bijtrekken en daarna het podium op.'”

Twintig wijn

Drie glazen wijn voordat je aan het werk gaat? Is dit de Schijf van Vijf van Bonnie St. Claire? Nee, dit is het voedingsadvies van Dries zelf. “Ik kom wel aan twintig glazen per week, drie glazen gemiddeld per dag.”

Klinkt buitensporig, maar, zo zegt Dries: “Ik heb geen alcoholprobleem: ik functioneer goed, sport elke dag, ik zing en doe van alles. Ik drink weleens een dag niet, maar die twintig haal ik wel.”

‘O jee, is dronken’

Dries gelooft overigens wel dat Tino op dat filmpje van Yvonne inderdaad niet dronken was. “Die keren daarvoor wel, toen dacht ik: o jee, hij is dronken. Hij heeft geprobeerd er wat van te maken, maar dat is jammer genoeg niet gelukt.”

Zijn team moet Tino in het gareel houden, adviseert Dries. “Zij hadden moeten zeggen: ‘Zo kun je niet het podium op, we zeggen tegen de klant dat je het niet doet.’ Zijn team moet echt goed kijken of hij iets heeft gedronken. (…) Ze moeten wel oppassen dat het niet nog één of twee keer gebeurt, dan krijgen klanten minder vertrouwen in een boeking.”

Weekend

De nieuwe Weekend ligt nu in de winkels:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Tino Martin nog eens iets in vertrouwen aan Dries Roelvink vertelt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen