Caroline van der Plas zit liever bij Beau dan bij Jinek: ‘Niet zo kil’

Caroline van der Plas ziet het praatprogramma van Beau van Erven Dorens als haar favoriete talkshow. Ze zit daar dus liever aan tafel dan bij Jinek of Op1. “Hij is niet zo’n kille, strakke presentator.”

Beau van Erven Dorens en Caroline van der Plas © RTL

Ze is de meest populaire vrouwelijke politicus van dit moment: Caroline van der Plas. De BBB-voorvrouw is een graag geziene gast in de talkshows op televisie en verschijnt daar dan ook regelmatig. “Ik schuif aan in talkshows, omdat ik het over mijn standpunten wil hebben”, legt ze uit in Beau Monde.

Liefst bij Beau

Het is weliswaar onderdeel van het werk, maar stiekem vindt Caroline die tv-optredens ook wel onderhoudend. “Het is iets wat erbij hoort, maar ik vind het ook gewoon leuk. Je ontmoet mensen die je anders nooit zou spreken, met sommigen houd je contact.”

Wie is haar lievelingstalkshowhost? “Ik vind het altijd het leukst om bij Beau van Erven Dorens aan tafel te zitten. Hij is niet zo’n kille, strakke presentator die alleen maar kritisch wil zijn en mensen geen gelegenheid geeft om hun verhaal te doen. Hij interviewt heel leuk en is ontzettend empathisch.”

Met Henny bij Jinek

Toch zit Caroline ook wel eens bij Eva Jinek aan tafel. Haar favoriete uitzending bij haar was die met Henny Huisman. “In mijn twintiger jaren was Henny Huisman een icoon op televisie. Iedereen keek naar hem, ik ook. Elke keer huilen, als hij in de Surprise Show’ weer iemand verraste. Ik was echt een sucker voor wat hij in zijn programma’s deed.”

Ze vervolgt: “Toen ik een tijdje terug hoorde dat ik die avond samen met hem aan tafel zou zitten bij Jinek, vond ik dat ontzettend leuk. Ik dacht: nu ontmoet ik een grote jongen uit de televisiewereld. Hij is zo’n grootheid geweest, hoe zou zo’n man in het echt zijn? Hij bleek heel open, vriendelijk en leuk, maar ik had eigenlijk niet anders verwacht.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen