Kees Tol pleit voor aftocht Yvonne Coldeweijer, scheldt haar uit

Kees Tol pleit voor de aftocht van Yvonne Coldeweijer als succesvolle influencer. Hij scheldt haar in een korte reactie op Instagram zelfs uit voor ‘puntk*t’. “Ze moet er voorgoed uit!”

Yvonne Coldeweijer en Kees Tol © RTL, SBS

Het is geen geheim dat Kees Tol een afschuwelijke hekel heeft aan Yvonne Coldeweijer. Hoewel zij volgens hem geen spionnen heeft in Volendam, heeft de presentator toch gevoelens van walging bij de juicediva. “Dat soort ellende: ik kijk er allemaal niet naar”, sneerde hij afgelopen zomer al. “Ik probeer daar zo min mogelijk aandacht aan te schenken.”

‘Puntk*t!’

Kees lijkt er meer mee bezig dan hij beweert, want hij begint nu alwéér te bitchen over Yvonne. De aanleiding is een of ander lijstje waarop bekende influencers worden gerangschikt. Insta-narcist Bas Smit staat op nummer één – hij is de enige veertigplusser van de top tien – en Yvonne staat op twee.

Bas krijgt wél een felicitatie van Kees, maar Yvonne niet: “Topper!!! Nu alleen die nr.2 er nog voorgoed uit! #puntkut.”

Gemengde reacties

Kees krijgt gemengde reacties op zijn aanval. Hij krijgt van sommige volgers steun, zoals van ‘dannydemunkfan’, maar er is vooral veel kritiek. “Praten over een ander… Je doet nu precies wat die ‘nummer twee’ ook doet”, zegt ene Gremsems bijvoorbeeld.

Angela: “Word jij niet moe van jezelf ? Zo vroeg al zo schelden 🤬.”

Ebtje: “Lekker janken tolletje.”

Leonie: “Wat een sneue reactie van weer zo’n doorgesnoven Volendammer 🙄. Ik moest je eerst googelen want: wie??? SBS natuurlijk 😂.”

Jaloezie

Wes deelt ook een sneer uit aan Kees. “Kan je niet hebben, hè, dat ze beter, hoger en alles is wat jij niet bent, Kees?”

Harry: “Nee, want jij voegt lekker veel toe aan de maatschappij. Hahhaha sukkel.”

En Vandana: “Dan moet jij ook niet meer voor Shownieuws of iets dergelijks gaan werken.”

Instagram

De Instagram-post van Bas met daaronder de sneer van Kees aan Yvonne:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

3, 2, 1: juice over Kees Tol op het kanaal van Yvonne?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen