Angela de Jong snapt Op1-wegloper niet: ‘Gordon zong toch niet?!’

Ze kunnen bij het AD weer de schuilkelder in, want Angela de Jong heeft een ouderwets pittige column geschreven over Gordon. “Op1 viel me nog mee, hij had ook kunnen gaan zingen!”

Angela de Jong en Gordon © RTL

Angela de Jong is gisterenavond met kromme tenen naar bed gegaan, want op de late avond was Gordon te zien in de talkshow Op1. Hij kwam daar om wat programmaatjes op SBS 6 te promoten, maar mocht ook zijn mening geven over de mensenrechtenschendingen in Qatar. Die bagatelliseerde hij, waarna een boze gast opstapte van tafel.

‘Gordon zong niet eens!’

Een beetje overdreven, vindt Angela. Zij schrijft in haar AD-column: “Het viel voor de verandering toch wel mee? Gordon had ook over zijn ‘slechts’ 25 terugvallen in coke- en drankverslaving per jaar kunnen beginnen. Over zijn failliete koffietenten. Over zijn psoriasis, suikerziekte, reuma of de overval op zijn huis. Over zijn hondjes.”

“Over een nieuwe, grote liefde. Hij had opzichtig de derrières van de familie De Mol kunnen aflikken. Of nog erger: hij had kunnen gaan zingen. Dan had ik het volkomen begrepen dat iemand hard wegrent.”

Beetje aandacht

Gordon heeft zijn shot aandacht in elk geval weer gehad, aldus Angela. Ze denkt dat Gordon ontzettend blij was met de uitnodiging van Op1, want daar solliciteerde hij volgens haar hard naar.

Angela: “Gordon had toch al minstens 43 keer met veel poeha aangekondigd van social media af te gaan? (…) Wat moest hij nog meer doen voor een beetje aandacht op NPO 1?”

Meest gênante Op1-gast

De werkelijke aanleiding voor zijn Op1-optreden, een nieuw programma met Herman den Blijker, vindt Angela wel erg magertjes. “Shownieuws heeft het programma al als ‘hilarisch’ omschreven. Nou, dan weten u en ik het wel, maar bij Op1 trappen ze er nog steeds in. Schattig toch?”

Eén ding is volgens Angela zeker: niet Jan ‘Sinterklaas’ Slagter, maar Gordon heeft het stokje van ‘meest gênante Op1-gast van de week’ overgenomen.

AD-column

De AD-column van Angela:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Waarom denkt u dat Gordon steeds roept dat hij van social media af wil?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen