André Hazes jr. krijgt steun van Yvonne Coldeweijer: ‘Schandalig’

Het gebeurt niet vaak, maar het is toch echt zo: André Hazes jr. krijgt steun van Yvonne Coldeweijer. Zij vindt dat zijn voormalig tekstschrijver Bram Koning wel héél erg huilie-huilie doet.

Yvonne Coldeweijer en André Hazes jr. © YouTube, Instagram

André Hazes jr. is jaarlijks goed voor talloze relletjes. Alleen al vorige week waren er twee: eentje over de uitgelekte brief aan zijn ex en eentje over zijn boze tekstschrijvers. Dat laatste relletje draait om een oude meneer die jarenlang de tekstschrijver van André was, maar nu voor de tweede keer bij het grofvuil is gezet: Bram Koning (foto: links van André).

Boze tekstschrijver

Het repertoire van André stroomt nou niet bepaald over van de hits en daarom wil de volkszanger het eens over een andere boeg gooien. Hij heeft nu een nieuw team geselecteerd, maar niet netjes afscheid genomen van zijn oude team, een beetje waar al zijn exen ook altijd over klagen. En nu is Bram boos.

Bram foeterde vorige week in De Telegraaf dat André ‘momenteel wordt beïnvloed door de verkeerde mensen, die hem niet echt kennen’. “Daardoor ben ik bang dat het weer mis met hem gaat. Daar wil ik hem zo graag voor behoeden. Hoe het nu gaat, kán gewoonweg niet. (…) We waren gabbers, zo ga je niet met vrienden om.”

Yvonne reageert

Yvonne Coldeweijer vindt het wel heel sneu dat deze Bram via de krant zijn gram probeert te halen. “Een interview met de voormalig liedjesschrijver van André. Hij maakt zich zogenaamd zorgen om hem, maar baalt er alleen maar van dat de geldkraan word dichtgedraaid. Schandalig om hier een interview over te gaan geven.”

André wil een iets minder bejaard team, omdat hij meer wil gaan klinken als Antoon en Kriss Kross Amsterdam. Een slechte keuze, vindt Bram. “Als hij weer gaat samenwerken met van die jonge gasten, houd ik mijn hart vast.”

Giftig van jaloezie

Wat een zwak argument, vindt Yvonne. “Giftig van jaloezie. André wil schijnbaar iets moderner proberen. Alsof hij jou iets verschuldigd is 😂. Sorry maar ik vond deze gasten in de docu ook al zo gierig overkomen!”

Bram gooit de deur nu zelf half dicht: “Ik weet niet of het überhaupt nog kan, samenwerken. Maar als hij ooit de moed heeft om te bellen, dan zien we dat wel.”

Reken er maar niet op, zegt Yvonne: “Mark my words: na dit interview belt hij jullie al helemaal nooit meer.”

Onvolwassen

Evert Santegoeds, de hoofdredacteur van Privé (een soort Life of Yvonne voor oude mensen), zit juist in kamp-Bram. “Het is wel heel erg teleurstellend dat André gewoon wegloopt voor de verantwoordelijkheid om áls je wat anders gaat doen netjes afscheid te nemen van de ouderen.”

“Het is natuurlijk weer zo’n onvolwassen gedrag, terwijl hij van de vorige keer toch geleerd zou moeten hebben.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen