SBS 6 met spin-off Beste Zangers: ‘Maar dan met slechte zangers’

SBS 6 komt na het enorme succes van Beste Zangers met een variant op dit programma. Hierin staan niet de beste zangers, maar de slechtste zangers van het land centraal. “Geef je nu op!”

Beste Zangers © AvroTros, SBS 6

Beste Zangers is al jaren een grote hit voor de publieke omroep. Niet alleen omdat de kijkcijfers goed zijn, maar ook omdat het programma veel positieve publiciteit met zich meebrengt. Meer dan eens ontstaat er een muzikale hit uit de tv-show. En dat enorme succes is ook SBS 6 niet ontgaan.

Slechte zangers

SBS 6 komt nu met een variant op dit programma. Hierin zullen niet de beste zangers, maar de slechtste zangers van ons land centraal staan, blijkt uit een kandidatenoproep die door RTL Boulevard-verslaggever Joost Maiburg is opgemerkt.

Er wordt hard gezocht naar mensen die mee willen doen aan deze nieuwe tv-show. “Kan jij echt NIET zingen, maar heb jij altijd al jouw eigen single willen uitbrengen?”, luidt de kop van de oproep.

‘Mond houden!’

Om mee te kunnen doen moeten de kandidaten echt heel slecht zingen. “Smeekt jouw familie om je mond te houden als jullie samen in de auto zitten, of als jij onder de douche staat? Geef je dan nu op voor het nieuwe SBS 6-programma!”

Wat de slechte zangers kunnen winnen? Een eigen single. “Misschien werk jij straks met Nederlands grootste producers en is jouw single te horen op de Nederlandse radio. Samen met een team dat hits produceert voor nationale en internationale artiesten, duik jij straks de studio in. Om een originele track op te nemen.”

Ook duo’s

Niet alleen solisten zijn welkom bij deze nieuwe SBS 6-show. “Ken jij iemand of ben je zelf geïnteresseerd? Wij zoeken kandidaten vanaf 18 jaar, ook duo’s zijn van harte welkom.”

Het is niet duidelijk wie deze show gaat presenteren, maar een ervaringsdeskundige op het gebied van valse optredens zou daar goed passen. Misschien kunnen ze Tino Martin een screentest laten doen.

Tweet

De kandidatenoproep:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen