Rob Goossens voelt zich ietwat genaaid door Yvonne Coldeweijer

Rob Goossens voelt zich behoorlijk genaaid door Yvonne Coldeweijer. Hij is lid geworden van haar betaalde spionnenchat, maar kort daarna stopte ze daarmee. “Ik heb 120 euro betaald!”

Rob Goossens en Yvonne Coldeweijer © RTL

Yvonne Coldeweijer begon dit jaar met een spionnenchat, waar ze betalende gebruikers van exclusieve content voorzag. Het kanaal was een succes met op het hoogtepunt duizenden abonnees die allemaal een tientje per maand betaalden. Na enige tijd werd het steeds stiller in de chat en recentelijk kondigde ze aan daar voor onbepaalde tijd mee te stoppen.

120 euro

Het is een teleurstelling voor Rob Goossens. “Ik ben op 27 juli voor de bijl gegaan. Ik dacht: weet je wat, ik vind het stiekem toch wel interessant en ga me gewoon abonneren op haar spionnenleger. Ik dacht: weet je, ik betaal gewoon meteen voor een jaar vooruit, want anders heb ik elke maand dat gedoe. Ik heb meteen, ka-ching, 120 euro afgetikt.”

De televisiekenner vertelt in De BLVD Podcast dat er niet zoveel berichtjes in die chat zijn geplaatst. “En het gaat eigenlijk al heel snel richting de mededeling dat ze een tijdelijke break zal nemen van de spionnenapp.”

‘Potverdorie!’

Rob voelt zich bekocht. “In drieënhalve maand heeft ze zestien berichtjes geplaatst. Ik heb potverdorie 120 euro voor zestien berichtjes betaald. Ik heb gewoon 7,5 euro betaald voor het berichtje dat ze een tijdelijke break neemt van de spionnenlegerapp.”

Hij vervolgt: “Je gaat er wel een beetje van uit dat je een jaar lang spectaculaire nieuwtjes vanaf de eerste rij bij haar gaat lezen. Al volg ik haar voor 10 procent voor de nieuwtjes en voor 90 procent omdat ik het ook gewoon lekker vind om te horen wat zij allemaal van dingen vindt.”

Boos en verdrietig

Collega Luuk Ikink begrijpt dat wel. “Natuurlijk, dat kan ze ook lekker smakelijk vertellen altijd. Dat is waarom je haar volgt, want de nieuwtjes komen wel tot je.”

Hoe Rob zich voelt? Gekscherend: “Boos en verdrietig en teleurgesteld. Ik ga mijn geld niet terugvragen, maar elke keer als ik nu die stomme Starbucks-beker van haar zie, denk ik wel: die heb ik dus betaald.”

Fragment

Het fragment:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Yvonne Coldeweijer aan de desk van RTL Boulevard: ja of nee?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen