Glennis Grace krijgt docu: net als André Hazes jr. op Videoland?

Glennis Grace laat in een privébericht op Instagram weten dat er een documentaire over haar lijdensweg aan komt. Krijgt ze net als André Hazes jr. een plekje op RTL’s Videoland?

Glennis Grace en André Hazes jr. © RTL

Een handjevol BN’ers denkt dat het waardevol is om te reageren op gescheld in hun berichtenbox. Eén van hen is Glennis Grace, die regelmatig antwoordt op mensen die haar via Instagram boze berichten sturen. Af en toe belanden die ‘dm’-gesprekken dan weer bij de juicekanalen, waardoor ze voor iedereen zichtbaar zijn.

Glennis reageert

Het juicekanaal Reality FBI laat nu een gesprek zien tussen Glennis en haar boze volger Roos. Nou ja, gesprek… Alle uitspraken van deze boze volger zijn geblurd, omdat ze ’te aanstootgevend’ zijn. De reacties van Glennis zijn wél zichtbaar.

Glennis: “Zo! Hier heb je even op gezeten hé? Mooi zo hoe sommige dingen rijmen ook wow… Chapeau, echt heel goed gedaan dit. Lieve Roos, ik hoop dat dit je heeft opgelucht. Ik hoop dat je nu weer verder met je leven kunt gaan. Ik vergeef je en stuur je heel veel liefde.”

Eigen docuserie

Even later verklapt Glennis dat ze een eigen documentaire krijgt. “Sjieke Roosje, gaat lekker hè? Ff screenshots maken. Komt in mijn docu. Thank you.”

Hé, dat is een opvallende uitspraak, aldus Reality FBI. “Krijg Glennis Grace een docu? 👀🫣.”

Videoland

Het zou een optie kunnen zijn dat Glennis net als André Hazes jr. met een eigen docuserie op Videoland belandt, al kan men zich afvragen of de videodienst daar wel goed aan zou doen.

Het zou Videoland forse imagoschade kunnen opleveren als ze Glennis op een podium hijsen en abonnees proberen te werven over de rug van haar vermeende slachtoffers bij de Jumbo.

Juice

De stories van Reality FBI:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zou u het schandalig vinden als RTL/Videoland geld wil verdienen over de rug van de slachtoffers van Glennis Grace?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen